Google Chrome, Ice Cream Sandwich, og Nexus prime den 11. oktober

Den 11. oktober er dagen hvor CTIA bliver afholdt, og Google er tilstede for at afsløre lidt nyt.

Eventet er sådan set et Samsung event, men som sagt vil Google være tilstede til Samsung Mobile unpacked også. I kan følge det på video her. Der har været mange rygter om hvad Google vil afsløre, så lad mig lige minde jer om hvad i kan forvente:

  • Ice Cream Sandwich: Android 4,0 kommer vi helt sikkert til at høre lidt om.
  • Google Chrome: Google vil helt sikkert også fortælle at vi nu kan hente Google Chrome til vores Android enheder.
  • Google Nexus 3: Google vil helt sikkert også præsentere rygtemobilen som også bliver kaldt Google Nexus Prime. Se måske et glimt af Nexus Prime her.

En af grundene til at jeg er sikker på at Google vil afsløre en ny Android mobil (som så mange andre websites), er at Samsung lige har præsenteret deres nyeste skud i serien af Dualcore processorer til mobile enheder.

Så glæd jer til den 11. oktober…vi vil naturligvis ikke være til stede, men vi vil selvfølgelig holde jer opdateret så godt det er os muligt.

(7) kommentarer
  1. Jeps, men en fed idé kunne det være..jeg tror dog at det er ret dyrt hvis man selv skulle betale for det hele faktisk…nu er der jo et år til, så jeg vil prøve at undersøge om der er nogle muligheder…

  2. hehe…måske vi kunne lave en tur næste år sammen derover, alle os herinde der har lyst…man kunne måske finde nogen der ville sponsorere noget af turen…jeg hører lige Klintø om han vil 😉

  3. Så må du gerne tage mig med 😉 dejlig nyhed når man først har fri nu! Glæder mig, kunne være man skulle have en prime?

Skriv kommentar
account_circle
email