Abbonner på AppsAndroid.dk via Google Bladkiosk

thumb Google bladkiosk AppsAndroiddk

Google Bladkiosk er netop nu (21/11-13) ved at blive udrullet, se her hvordan du hurtigt kan abbonnere på dit ynglings Android site.

Har du endnu ikke modtaget opdateringen får du den snart, og via Google Bladkiosk har du et godt overblik over diverse nyheds-emner som du selv kan vælge.

Desværre er udvalget som sædvanlig ikke prangende når det kommer til danske nyheder, men du kan hurtigt tilføje dine egne nyhedsfeeds.

Det eneste du skal gøre er at åbne bladkiosken og gå til mine nyheder og trykke på søgeikonet øverst til højre. Herefter skriver du “AppsAndroid dk” i søgefeltet og du ender med nedestående billede (eller noget lignende).

Her trykker du på flere.

Google-bladkiosk-AppsAndroi

Nu finder du en masse feeds fra flere af kategorierne her på sitet, du skal trykke ja til dem vi herunder har sat ring om.

Den orange er et feed fra forsiden hvor vi normalt smider en 3 til 5 artikler ud dagligt (grundet opdatering og fejlfinding, samt ombygning har vi desværre ikke kunne gøre dette de sidste par uger), og den røde er vores feed fra AppsAndroid.dk på Youtube.

AppsAndroid-google-bladkios

Nu kan du nemt blive holdt opdateret når der kommer nyt om Android. Du kan også følge os på Facebook og Google +, eller Twitter

Du kan også installere Danske nyheder app`en og få en notifikation i statusbaren når vi publicerer nye artikler eller tjekke vores feed her.

(7) kommentarer
  1. Linsa, tak skal du have. Bladkiosken kom ganske rigtig ved en genstart. Derefter Når jeg så skriver AppsAndroid dk sker der ikke en disse. Jeg får det frem på Danske Nyheder.

Skriv kommentar
account_circle
email