Gameloft annoncerer Captain America, se traileren

thumb gameloft kaptajn america

Gameloft har annonceret Captain America: The Winter Soldier, tjek traileren ud her.

Det er efterhånden næsten at forvente at det er spil-producenten Gameloft der står bag de officielle spil til superheltefilm, og hvis ikke du vidste det er det også Gameloft der står bag spil som Iron man 3, Thor, Spiderman, og Batman.

Denne gang er det atter en Marvel superhelt (Batman er iøvrig ikke Marvel, ligesom at f.eks Superman heller ikke er det) og for børn af 80`erne (det var der hvor superhelte-tegneserier havde sit klimaks) er dette en af de helt store helte da vi her taler om Captain America, verdens første superhelt i Marvel-universet (okay tak for historietimen Høy, lad os komme videre).

 – Marvel Contest of Champions

Spillet, Captain America: The winter soldier, er det officielle spil til filmen af samme navn der har biografpremiere den 27. marts. Spillet der vil blive understøttet af både smartphones og tablets vil ifølge Gameloft også være tilgængeligt sidst i marts og du kan se traileren til spillet herunder.

Fans kan nyde godt af at spille som helten Captain America, der leder et elite hold af S.H.I.E.L.D. agenter i kamp mod kendte Marvel skurke som planlægger et globalt kup. Spillet tilbyder muligheden for at joine klaner i multiplayer mode og kæmpe om pladsen for de øverste medaljer på ranglisten. Spillere vil nyde godt af timers underholdning i en unik verden i tegneseriestil med en original historie inspireret af filmen og skrevet i samarbejde med Marvel, som sikrer et nervepirrende eventyr.

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email