Størrelse: Galaxy Note 2 vs Galaxy Note 3

Endnu et billedlæk af rammen på Galaxy Note 3 er sluppet ud. Denne gang ved siden af rammen på Samsung Galaxy Note 2 så vi kan se hvor store de er i forhold til hinanden. 

Vi har skrevet rigtig meget om den kommende Samsung Galaxy Note 3 i løbet af de sidste par måneder, og en af de rygter der har været det samme igennem hele forløbet, er at SGN3 ikke skulle være meget større end SGN2.

Hvis billedet herover er “rigtigt”, så ses det tydeligt at størrelsen kun adskiller sig fra forgængerens i højden. Samsung har sørget for en tynd bezel rundt om skærmen på Galaxy Note 3, faktisk kun 2,2 mm, og det b etyder rigtig meget når vi snakker størrelser på mobiler.

 – Galaxy Note 2 test

Skærmen på SGN3, der forventes præsenteret den 4. september ved et før-IFA event, er på 5.68″, hvilket er lidt mere end de 5.5″ der er på 2`eren.

Samsung har fået meget kitik efter lanceringen af især Galaxy S4, da Samsung valgte at bibeholde plastikdesignet, der i forhold til hvad smartphones som HTC One og Sony Xperia Z kommer med, virker meget billigt.

Selvom skærmstørrelsen stadig er noget fra 6.4″ som Sony Xperia Z Ultra kommer med, så er begge produkter beregnet til at skrive på (Note 3 kommer med en pen, på Xperia Ultra Z kan du bruge alt), og de vil uden tvivl blive konkurrenter.

Det regnes også med at HTC vil introducere deres første phablet under IFA 2013, nemlig HTC One Max.

Kilde 

(2) kommentarer
  1. Den frister meget den note 3 men jeg er også blevet lidt varm på ultra z men den kommer ikke med en pen 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email