Hvordan kan jeg se børnefilmen Frost med dansk tale via Viaplay?

thumb frost-dansk-tale-viaplay 

Kan du ikke finde filmen “Frost” med dansk tale inde på Viaplay, så giver vi dig et tip til hvordan det kan lade sig gøre. 

Har du børn, navnligt piger, så kender du måske navnene Anna og Elsa fra filmen Frost eller fra det fastelavnskostume du netop har været ude at købe.

De to pigenavne er nemlig blevet yderst populære, og især efter at en version med dansk tale af børnefilmen Frost er blevet tilgængelig herhjemme.

Frost kan købes eller lejes i diverse butikker og tjenester, og herhjemme ved os så vi den i december måned via Viaplay.

Frost med dansk tale kan ikke findes på Viaplay

Nu er det så blevet januar og Sophia (min yngste på 3) havde i sidste uge været ude at købe fastelavnskostumer, og hjem kom hun med “Anna kjolen” og ville have at vi skulle se filmen sammen igen så jeg kunne se at det var den rigtige kjole hun havde fået med hjem.

Jeg åbnede Viaplay, men Frost med dansk tale var ikke at finde nogen steder. Først prøvede jeg via Viaplay på vores TV igennem Playstation 4 (hvis ikke du vidste dette så kan du se Viaplay via PS4), der efter via Viaplay applikationen på min smartphone og tablet, og til sidst fra min computer.

Ingen Frost med dansk tale

frost

Lige meget hvor jeg søgte kunne jeg kun finde Frost med engelsk tale, men på computeren fik jeg langt om længe et gennembrud.

Opdateret: det ser ud til at fejlen er rettet.  

Dog tror jeg at der er tale om en fejl siden at Frost med dansk tale ikke kan tilgåes via Viaplay hvis du søger efter den…så hvor lang tid det er muligt at bruge guiden herunder ved jeg ikke.

For at bruge guiden skal du bruge en computer. Hvis du prøver at bruge guiden via browseren på din mobil eller tablet vil du få en popup hvor der står at “dette emne er ikke tilgængeligt i din region”. 


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER 


Sådan ser du Frost med dansk tale via Viaplay (på smartphone, tablet, PC, PS4, Smart TV mm):

1. Du hopper over på din computer og logger ind på din Viaplay konto.

2. Nu trykker du på dette link og kommer nu direkte til børnefilmen Frost med dansk tale.

3. Nu starter du filmen (dette er nødvendigt for at kunne se den andre steder), og ser 20 sekunder af den.

4. Nu kan du finde Frost med dansk tale via Viaplay på alle dine andre enheder ved at logge ind på Viaplay og tilgå aktivitets-listen der kan findes i Viaplay menuen.

5. Nu kan dine børn se Frost med dansk tale, go fornøjelse.

frost-dansk-tale

(3) kommentarer
    1. Hej Karina . Jeg har lige tjekket det og Viaplay har helt fjernet den danske version ,så den er ikke at finde længere desværre .

Skriv kommentar
account_circle
email