Finderiet.dk viser vej til antik, genbrugs, og brugskunst-butikkerne

thumb finderiet-dk

Er du på jagt efter antikivitestsforretninger og genbrugsbutikker kan du via den nye danske hjemmeside, Finderiet.dk, nemt få vist vej via din smartphone og tablet når du er på landevejen.

I Danmark er der imellem 5 og 10.000 antikivitets-forretninger og genbrugsbutikker hvoraf de private af dem, der udgør en god del, i de fleste tilfælde er placeret på landet og derfor ikke bare lige er til at finde.

Det har søskendeparret Karen Filtenborg og Brian Mathiesen også bidt mærke i, og de besluttede sig for at samle alle genbrugsbutikker èt sted så de ville være nemmere at finde.

Bilen blev derfor sat i gear og søskendeparret har siden maj 2013 kørt rundt i landet og besøgt mange af de butikker der har med antikviteter og genbrug at gøre, og interressen blandt ejerne har været stor.

Jeg har altid været meget interesseret i antik, genbrug og brugskunst i den nostalgiske stil. Så
da jeg en dag fandt ud af, at der i min naboby lå en genbrugsbutik, som jeg aldrig havde hørt
om eller selv fundet, besluttede jeg mig for at rette op på det – Karen

Det resulterede i at åbningen af Finderiet.dk fandt sted for nogle måneder siden, og der er i skrivende stund listet mere end 1600 butikker/private landet over. Målet er at få listet samtlige genbrugs og antikivitetstforretninger på Finderiet.dk der nemt kan tilgåes via browseren på din smartphone og tablet ved at klikke her.

Det er blevet meget trendy, at kombinere gamle møbler og inventar med naturlig patina,
med mere moderne stil. Det skyldes ikke mindst alle de tv-udsendelser med fokus på antik
og genbrug. Vi danskere elsker at gå på skattejagt og gøre et godt fund og ikke mindst en
god handel. Finderiet.dk gør det nemmere for danskerne og turisterne i Danmark at gå på
skattejagt

En søgefunktion på hjemmesiden gør det nemmere at finde hvad du leder efter, du kan f.eks vælge hvad slags butik du gerne vil besøge eller hvor i landet den skal ligge. 

Trods at det ikke er en applikation vi her har med at gøre har vi placeret artiklen under nyheder om danske apps og spil.

Skriv kommentar
account_circle
email