Find genbrugsbutikker med ny dansk app

Med Genbrugsbutik nu app`en kan du finde mere end 650 genbrugsbutikker over hele landet direkte via din smartphone imens du er på farten. 

Det er to unge ivæksættere der står bag den nye app der både kan guide dig hen til, samt vise billeder af genbrugsbutikker i Danmark. Det er også muligt at finde ud af hvilke genbrugsbutikker der f.eks tager Dankort og hvordan deres åbningtider ligger.

Genbrugsbutik nu koster 13 kroner og kan hentes via Google Play.

Google-Play-Download-ikon-A

“Ideen til Genbrugsbutik nu er opstået, fordi Sanne elsker at gå i genbrugsbutikker, men hun oplevede tit, at butikkerne havde skæve åbningstider, og derfor kørte hun ofte forgæves. Det var også svært at finde åbningstider på nettet, og derfor fik Sanne ideen til at lave en samlet liste over de mange forskellige butikker i en APP. Så nu kan du nemt finde butikkernes åbningstider og de butikker, der er i nærheden af, hvor du er lige nu.
APP og design blev udviklet ved køkkenbordet, og de to unge iværksættere, Lasse Rasch og Sanne Baun er meget stolte af resultatet.

655 butikker over hele landet
Sanne har brugt mange weekender på at køre rundt i Danmark for også at finde de genbrugsbutikker, der ligger i mindre byer og ude på landet. Derfor indeholder genbrugsbutik.nu mange spændende butikker, som ellers er svære at finde. Sanne har fået meget positiv respons fra indehavere af disse butikker, og de synes, at det er en super ide i en tid, hvor det er in at handle i genbrugsbutikker.
Genbrugsbutik.nu indeholder pt. 655 genbrugsbutikker i hele Danmark, og omfatter alle Blå Kors, Kirkens Korshær og størstedelen af Røde Kors butikkerne samt en masse spændende privatejede genbrugsbutikker. De to unge arbejder fortsat på at få så mange genbrugsbutikker med som muligt.
Butikkerne kan gå ind på www.genbrugsbutik.nu og registrere deres butik. – Det er ganske gratis!”

Vi har endnu ikke prøvet app`en. 

(6) kommentarer
  1. Den er desværre ikke særlig godt udført. Kort delen af den fungere SLET ikke. Appsandroid.dk kunne måske være meget fint du åbnede de apps du skriver om i stedet for bare at reklamere for dem.

    1. Prøv at læs artikel igennem 🙂 . Vi skriver at vi ikke har prøvet den, og vi reklamerer IKKE hverken for apps eller produkter (tror vi har gjort det to gange på over 3 år, men vi får det self tilbudt) . Vi oplyser om at der er kommet en ny app. Det er muligt at det ikke er tydeligt nok (det tager vi selvfølgelig til overvejelse), men denne artikel er i nyhedskategorien, de applikationer vi tester finder du under “app test”. Faktisk oplyser vi altid om vi har prøvet apps når det drejer sig om nye danske apps, men vi vil ikke gerne have at folk tror at vi reklamerer 🙂 det strider imod hele konceptet med AppsAndroid.dk….

      Håber at du fik svar, eller skriver du bare igen. God weekend herfra…

    2. @genbrugsnørd. Ja undskyld jeg blander mig, men læs dog tingene ordentlig igennem inden du åbner munden.

  2. Den kunne jeg godt bruge men 13 kroner er alligevel penge når man ikke ved hvordan den virker. jeg ved godt at jeg har den i 15 minutter og så kan jeg stadig nå at få refunderet beløbet men en app som den her skal afprøves på vejen og ikke hjemme i stuen så hmm…

Skriv kommentar
account_circle
email