Google hjælper dig med at finde den helt rigtige Android smartphone

thumb new-phone

Find den rette Android smartphone.

Efterhånden findes der er et stort udvalg af Android smartphones, og det kan nogle gange være svært at overskue hvilken smartphone der passer bedst til dit behov.

Derfor har Google udviklet en test der skal hjælpe køberne på vej, og ved at udfylde forskellige kriterier finder Google altså den Android smartphone som de mener passer bedst til dig.

Når du tager testen og kommer til punktet om hvilken udbyder din næste smartphone skal være fra, skal du bare trykke “choose later”, da der ikke er nogle danske tele-udbydere inkluderet i testen.

For at finde frem til hvilken mobil der passer til dit behov, skal du f.eks svare på om du bruger den meget til at musik på, og om det er via streaming eller om musikken er placeret på mobilens hukommelse.

Når du har udfyldt testen, der tager omkring 2 minutter, kan du filtrere mobilerne via pris og om det skal være high-end eller low-end.

Du kan tage testen via dette link.

Mangler du inspiration til din næste smartphone eller tablet, smartwatch mm, så kan du her læse vores test af Android smartphones og tablets, og her finder du masser af tips og tricks.

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email