Film, musik, og bøger til danske Google Play er på vej

Google-Play-books

Google er i øjeblikket ved at forhandle med danske bogforlag, og en aftale med Sony Music om dansk musik er allerde i hus.

Endelig, langt om længe, Androiderne jubler…sker der noget nyt i forbindelse med vores Google Play i Danmark. Politiken skriver nemlig i dag, at Google for det første er igang med at få sat aftaler i stand med de danske forlag, samt at der allerede er en aftale med Sony Music i Danmark.

Ifølge Politiken kan vi forvente at se nogle af de nye tiltag omkring den 1. juli.

Google Danmark bekræfter (overfor Politiken), at Google er i fuld gang med at få sat aftaler i stand således at vi snart kan se/høre/læse/købe musik, bøger, TV-serier, og film.

Google har omkring 4 millioner bogtitler på Google Play Books, og det er verdens største udvalg af bøger online.

Christine Sørensen, talsperson for Google, siger:

Vi glæder os utroligt meget til at kunne give brugere en endnu bedre Android-oplevelse med udvalg på alle hylder i Play. Vi arbejder hårdt for at gøre mere indhold tilgængeligt i det danske Play, men på nuværende tidspunkt kan vi ikke sige noget om, hvornår det sker”. 

Kilde: Klintø

(7) kommentarer
  1. Henrik, jeg er helt enig..det kunne være en rigtigt fed feature at have hvis dansk var understøttet…

  2. Tror ikke at det har noget med Google Danmark at gøre at Google Play ikke har film osv her. Det er fordi at Danmark er så lille og yndigt et land 8) men det er egentlig også ligemeget for nu får vi det jo.

  3. Ved ikke lige hvem og hvordan og hvorledes 😉
    Bare dårligt at det ikke er på dansk endnu 😥

  4. jeg er enig med dig Henrik. utroligt at det skal tage så lang tid, men det må jo være de svagpissere ved Google Danmark der ikke er gode nok til at slå igennem :E:

Skriv kommentar
account_circle
email