Fede spil fra Gameloft på vej til Android

Gameloft er efterhånden synonymt med gode spil til vores Android mobiler og tablets. Det har Gameloft ikke tænkt sig at ændre på, og for jer spilleglade Androider er der nogle fede titler at se frem til.

Nogle af jer kender sikkert Tintin…ham med den lille hund der hedder Terry? Steven Spielberg er igang med at producere filmen, der forventes at komme ud i oktober 2011, og Gameloft er igang med at producere spillet.

Spillet bliver bygget på fortællingen “Unicorn” (enhjørningen), og handler om at finde en skjult skat i et vrag på havets bund.

Udover det deltager Gameloft selvfølgelig i E3 i Los Angeles Convention center fra den 7 til den 9. juni. Her bliver der præsenteret ihvertfald 2 nye spilletitler til Android:

 • Order and chaos online.
 • Fast and furious 5, det officielle spil.

Jeg fandt en smagsprøve på “Order and chaos online”, dog ikke på en Android:

Du kan altid tjekke flere spil ud her, eller på bloggen.

Kilde: pressemedelse fra gameloft.

(18) kommentarer
 1. Glad er ikke ordet 😀 .. Ja den virker til at være noget bras, men vil næsten tro du kan folde den sammen, uden den knækker. Såen føles den ihvertfald, meget elastisk.
  Men er godt nok noget overrasket over hastigheden på den, men skal jo dårligt trykke på et ikon, så man inde i appen man har trykket på..

  1. [quote name=”Bülow”]Glad er ikke ordet 😀 .. Ja den virker til at være noget bras, men vil næsten tro du kan folde den sammen, uden den knækker. Såen føles den ihvertfald, meget elastisk.
   Men er godt nok noget overrasket over hastigheden på den, men skal jo dårligt trykke på et ikon, så man inde i appen man har trykket på..[/quote]

   FEDT… Tillykke med den 😀

  1. Var lige nede for at have den i hånden i går. Virker ret lækker alligevel, lige med undtagelse af bagklædningen der virkede som om jeg kunne stikke en finger igennem det. Der var ingen batteri isat, så det giver nok lidt modstand hvis det bliver sat i. Du er glad for den ikke?

  1. OK, jeg har stemt 😆 Tror du at funktionen vil blive misbrugt? Som du nok har set har jeg været nødt til at det kun er registrede der kan skrive kommentarer. Jeg har fået omkring 23 spam-kommentarer i sidste uge.

   1. 23, det var ellers ikke så lidt!
    Hvorfor står +1 i mit svar?
    Kan også se der er kommet “god og dårlig kommentar”, det synes jeg er ok 🙂

    1. Nååå, har lige fundet ud af det, da jeg trykkede “god kommentar” på dit svar 😆

     1. Jeps. 23 kommentarer om hvor “nederen et website” det er. Jeg har gemt dem og de oplysninger jeg ellers har om dem, men de har brugt falske mailadresser, og det giver mig jo bare mere grund til at tro at det er spam. har du fået Sensation? nej det har du ikke, så ville jeg vel have hørt et WOW 😉

     2. Du har vel deres/hans Ip-adresse, hvis han bliver ved!!

      Nej, desværre… Callme sender fra Sverige og var jo helligdag igår! og idag har de heller ikke sendt den.. MEGA ØV… så jeg må vente tålmodigt 😆

     3. Jeps. Total træls at vente på sådan noget, men du har den da inden weekenden.

     4. Det er garanteret androidgeek… Hvad bliver det til med den sag forresten?

     5. Androidgeek har igen i dag udgivet en af mine guider..bare med et par billeder. Jeg skal have samlet alle oplysninger (det er jeg ved), og så skal jeg have fundet ud af hvordan jeg får en til at kigge det igennem uden at det koster mig for meget. Jeg tror dog at selvom jeg kan pege på både artikler og flere andre ting som er “kopieret” fra mig, så er det stadigvæk omskrevet….jeg prøver det alligevel ihvertfald. Det positive er vel at jeg har nogle ideèr. Jeg er den første der har lavet en sektion med “Android vs Android”, nu har mobil.nu (comon) i sidste uge lavet deres “duel” sektion. Ved ikke om de har fået ideen herfra, men hvorfor ikke 8) Jeg poster inde på Amino lige nu om der er nogen der kan pege mig i retning af en der vil kigge på det.

     6. Vil lige tilføje at jeg ikke vil til at sagsøge mobil.nu…det var mere end ironisk bibemærkning 😆

     7. Meld dem, meld dem, meld dem! Ej, hehe, men det er da for slap at stjæle på den måde!

     8. Jeg stjæler jo også nyheder, men smider altid et link til den originale kilde. Selvfølgelig kan det det være et tilfælde at andre websider får samme ide som mig, men når vi snakker om flere artikler der hedder det samme og er med det samme indhold, samt at der oven i købet bliver brugt de samme ord, så mener jeg ikke at det er et tilfælde mere.

Skriv kommentar
account_circle
email