Farvel Android market, goddag Google Play

Google`s Android market er forsvundet, og istedet har vi nu fået Google Play.

Jeg ligger i sengen og har lige købt et spil, og i min statusbar ser jeg mailen med kvitteringen melde sin ankomst. Pludselig står der Google Play midt i min statusbar, og selvom det ikke huer mig er jeg simpelthen nødt til at stå op og skrive om det.

At Android market er forsvundet er måske så meget sagt, men det eksisterer faktisk ikke mere. Nu har vi fået Google Play, og selvom jeg ikke kan tilgå særlig meget er det ikke svært at regne ud at Google her vil samle bøger, apps, musik og film.

Jeg har prøvet at udskifte “apps” med “books”, “movies”, samt “music” i URL, og det er den samme besked, nemlig at det ikke er tilgængeligt i DK. Det vidner da om at Google vil samle det hele på Google Play (hvis du skriver f.eks “morten” i URL, får du at vide at den ikke findes på denne server). Sådan har det været i lang tid, nu er det blot på en ny URL.

Link til Youtube

Alt det her vidste vi jo godt, og der er egentlig ikke en nyhed i det som sådan. Vi herhjemme må bare vente til det bliver vores tur med f.eks Google Movies…

Link til Youtube

Lidt trist faktisk, at branded Android market er væk, også selvom det er starten på noget nyt.

Tjek det nye Google Play ud nu.

Tryk for at zoome

Google-Play-1

 

(7) kommentarer
  1. 🙂 det er vel egentligt også ærlig snak. Android er under free handset alliance, men market er googles, og der findes andre appstores som eks. Amazon.

  2. Morten – jeg kan sagtens følge dine tanker, men hvis man kigger inde på Google Play, så hedder det stadig Android Apps! 8)

  3. Ikke en helt dum tanke Morten. Tror dog at Google efterhånden er så synonym med Android, at det går…

  4. Fedt med nye services… Men hvis branded Android erstattes med google, vil nogle telefonsnittere så ikke måske gå nye veje og fragmentere styresystem til telefoner til skade for forbrugeren?

  5. Samme her. Så det også på Android police. Håber snart Googles tjenester kommer til Europa.. Men der er da nogle gode tilbud i det mindste. Quell reflect og need to be feed er da inde i samlingen nu. Elsker simpelthen Quell spillene.

Skriv kommentar
account_circle
email