Facebook vs Youtube – nye muligheder på Facebook for sideejere

thumb facebook-youtube

Facebook sætter flere sejl ind for at kunne konkurrere imod Youtube. 

Der er efterhånden ikke nogen der ikke kender Youtube, og selv vores børn lærer i en tidlig alder at navigere rundt i verdens største samling af videoer.

Facebook kender vi alle sammen også, og verdens største sociale medie vil konkurrere imod Youtube på videodelen og de startede allerede for noget tid tilbage hvor videoer uploadet direkte til Youtube automatisk gik igang når vi scrollede igennem vores feed.

Videoer sat ind på Facebook fra Youtube skal der som bekendt trykkes på og da dette blev en stor succes (videoer sat ind direkte på Facebook) har Facebook nu sat endnu flere sejl ind imod det Google-ejede Youtube.

Nu kan side-ejere nemlig oprette afspilningslister direkte på deres sider og ved at kunne tilføje både titel og beskrivelse er muligheden for at videoer fra Facebook dukker op på Google, også blevet større.

Videodelen for sider kan tilgåes både via web og Facebook-app`en (se billedet øverst i artiklen) og hopper du over til vores Facebook-side kan du se hvordan vores videoer er ved at blive lagt op.

Vi har f.eks lavet en videosektion med tips og tricks til Android, og der vil løbende komme flere videoer til.

Du kan iøvrigt se alle vores videoer på Youtube.

Der er lige nu ingen reklamer i videoerne som vi kender det fra Youtube, men mon ikke at vi skal regne med at Facebook også malker den hest på et tidspunkt…..

Skriv kommentar
account_circle
email