Nu kan du videochatte i Facebook Messenger via mobilen

thumb facebook-videochat-messenger

Nu kan du ringe op og have videosamtaler med vennerne via Facebook Messenger på mobilen.

De fleste af os er på Facebook i dagens Danmark og en stor del af os bruger Facebook på daglig basis, enten for at følge med i hvad vennerne foretager sig, for at opslå en status, eller for hurtigt lige at sende en besked via Messenger.

Messenger er for Facebook hvad Hangouts er for Google, og en funktion der de sidste par år har været tilgængelig i Hangouts på mobilen har været fraværende i Messenger.

Vi taler selvfølgelig om video-opkald, der indtil nu kun har været muligt fra Facebook Messenger via browseren, men en ny opdatering der netop nu ruller ud, tilføjer denne mulighed.

En af fordelene ved dette er at det virker på tværs af platforme, hvilket i praksis betyder at du kan sidde og foretage et video-opkald fra din Android smartphone til din kammerat der har en iPhone mm.

Dette betyder også at tjenester som f.eks Skype nu for konkurrence, og Facebook stopper ikke her. De arbejder nemlig også på at gøre det muligt at sende penge via Messenger og med mere end 600 millioner mennesker der hver måned bruger Facebook Messenger til at kommunikere igennem, så har de allerede brugerskaren i orden.

Du kan opdatere Messenger via Google Play hvor du iøvrigt også kan hente vores AppsAndroid app.

Ganske som når du sender beskeder via Messenger er det også gratis at foretage video-opkald, du skal blot selv betale for det data du bruger.

Er du kunde hos TDC, Telmore, YouSee, eller Fullrate behøver du dog ikke at bekymre dig om data på mobilen de næste 3 måneder.

At starte en videochat er nemt, og du trykker blot på kameraikonet øverst i en Messenger samtale og den vil ringe op til personen.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Herunder kan du se Facebook´s promovideo af videochat i Messenger.

Relateret:

 – Hangout vs Messenger (forum)

 – Hvordan blokerer jeg for spil-anmodninger i Facebook?

Via Keld Daugaard og Bjarne Quinten

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email