Facebook introducerer Facebook Home

AppsAndroid-facebook-fansid

Rygterne er i den sidste tid gået højt med hensyn til om lanceringen af en Facebook-mobil. Facebook lancerede ikke en mobil torsdag aften, men derimod sociale apps. 

Vi starter ved starten. Facebook og HTC har ikke lavet en mobil i fællesskab, men HTC er klar med en ny Android smartphone der lystrer navnet HTC First den 12. april, og den har Facebook Home preinstalleret som den første smartphone.

Facebook har nemlig lanceret et partnerprogram så producenter kan preinstallere Facebook Home på kommende smartphones.

 – Facebook Home kommer kun til smartphones og tablets med ICS og Jelly Bean

Facebook Home er en gruppe sociale medier i form af apps. Facebook Home lægger sig oven på Android som du muligvis kender det fra launchere (uden dog at være en launcher), og hele grundidèen er at du istedet for apps på dine startskærme har mennesker. Disse mennesker, også kaldet “chat-heads”, er dem du ser når der kommer mail, SMS, eller besked fra facebook.

Du har stadig alle de apps og programmer som du kender, det hele er bare arrangeret på en anden måde.

Facebook Home kan downloades allerede fra den 12. april via Google Play som gratis app til Samsung Galaxy S 3, Galaxy S 4, HTC One, HTC One X, Galaxy Note 2, samt den nye HTC First.

Meningen er at alle Android smartphones og tablets i fremtiden skal kunne køre Facebook Home, der iøvrigt vil blive opdateret månedligt.

Du kan læse mere her, og følge AppsAndroid.dk på Facebook her.

facebook-home-1c

Skriv kommentar
account_circle
email