Få IOS look på din Android

Er du gået fra IOS til Android fordi Android jo bare èr bedre, men kan du ikke helt undvære interfacet af en eller anden mystisk grund, så har vi her et lille tips til at få dig glad igen.

Og ja, selvom jeg godt kan joke lidt med Android vs iphones, synes jeg dog at softwaren kører ret så smooth…og nej…jeg er ikke iPhone-racist.

Godt, du henter simpelthen bare Espier Launcher:

AndroidMarket_ikon_50  Espier launcher Android market 

Eller scan koden med din Android:

IOS_look_p_Android_QR

Når den gratis app så er installeret, trykker du på hjem og vælger Espier launcher. Det hele virker med det samme, og det er ikke nødvendigt at rode rundt i indstillingerne. Der er dog flere muligheder for at tilpasse de forskellige ting. En launcher er det samme som at du får en ny brugerflade. Alt i dine menuer er som det plejer at være, men dine hjemmeskærme ser anderledes ud….god fornøjelse.

Tryk for at forstørre

IOS_look_p_Android_1 IOS_look_p_Android_2

(8) kommentarer
  1. [quote name=”Octiva”]!!!!! Indlæg der ikke har relation til Android bliver slettet. !!!!!

    Hvis jeg vil have et æble så var jeg gået til grønthandleren

    BRAS[/quote]
    hejsa..jeg er lidt i tvivl om hvad du mener din kommentar. Hvis du spørger mig hvad jeg mener med at skrive “indlæg der ikke….”, så er grunden at der har været tilfælde hvor brugere er begyndt at svine hinanden til, og det er derfor jeg skriver det…eller skal du uddybe det lidt mere 🙂

  2. Hehe ….jeg kan forstå at ingen af os vil stå i kø til den næste iPhone…..har ellers lige købt domænet Appsiphone.dk…håber i flytter med derover 😀

Skriv kommentar
account_circle
email