Få en fed brugerflade med SPB shell 3D

App-tip fra Labh1965. Labh har nu kørt med SPB shell 3D i nogle dage på sin Android mobil, og det spiller bare derudaf.

 

SPB shell 3D er en brugerflade, lidt i stil med hvis du installerer en launcher på din Android mobiltelefon. Labh siger følgende om den nye brugerflade på hans LG Optimus Black:

 • Har kørt med det i 4 dage nu og ikke haft noget problem med det.
  De sejeste futures er sms samtalerne som “popper” ud i 3d og det gør fødselsdag app’en også, her måtte jeg ind i mine gmail kontakter og skrive fødselsdagoplysninger på kontakterne som jeg ønskede app’en skulle vise..
  Du kan også tilføre så mange start skærme som du ønsker hvis de 7, som er normalt, er for lidt til dit behov.
  Det kører helt flydende uden nogen form for lagg, også på min svigersøns HTC Desire HD.
  Så hvis du har en Android mobil som du syntes trænger til en “opstrammer” så er 3D Shell
  noget man skal prøve…

 Du kan erhverve brugerfladen for 80 kroner og du kan læse mere her.

Eller download fra Android market.

Har du spørgsmål kan du skrive i kommentarerne eller i tråden i Android forummet.

 

SPB shell 3D 1 SPB shell 3D 2

(39) kommentarer
 1. Jeg synes godt om 3d shell, men hver gang jeg trykker på “hjem” ryger jeg tilbage til HTC´s launcher. I starten blev jeg spurgt om hvilke af disse to jeg vil tilbage til. Jeg krydsede af at 3d shell skulle blive min standard. Efter en genstart af tlf, spørger den ikke om det mere. Den vælger bare HTC´s
  Et godt tip til hvordan dette kan undgåes?

  Jeg har en HTC sensation XE

 2. Det er hvad jeg har skrevet til dem
  håper der vil komme en opdatering, der løser problemet

  I had write u before with at problem with contact, now i know hvat the problem is.
  hven i want to have a picture in contact at some profil, it is not possible, i do have a lot of profil on people on my cellphone, because i have synk it with My Facebook contact, but i would only be able to put a picture in the contact of a person if i have a picture of that person i me phone, not the picture from the Facebook profil.
  i do not think this is wery smart.
  to day the cellphone a working along with different kind of online programs, llige twitter,facebook and so on.
  but not Spb shell 3d.
  i am in a discussion group where we are talking about this problem, everyone in that group, point out for me that the think it is strenge.
  would it be possible to make a update som day, to fix this problem???

  i know a lot of users like the program wery mutch, so i hope u will look at this problem

 3. Jeg vil skrive til dem på deres hjemmeside under support, jeg syntes ikke det er iorden at betale for et program der kan så meget andet, men det er slet ikke kompertibel med Facebook, kun Google kontoer.
  jeg tror ikke engang at gmail, er et forstrukket mail til brugere, det er nok alm mail, messenger og så Facebook,Twitter

  Ponie

 4. @Ponie: der er jeg enig med dig..det er lidt dobbelt arbejde, måske det bliver rettet i en update på et tidspunkt…

 5. det vil sige at enten skal jeg have dem under google konto.
  men hvis jeg vil have profilbilleder på mine kontakter, skal jeg vælge et billede jeg h ar taget af personen og gemt på min mobil.
  det ville være noget smartere, hvis den kunne fange de profilbilleder som der ligger i Facebook, da jeg har synket mine kontakter med de der er i facebook.

  jeg syntes ikke det er særlig smart, det sætter restrektioner på det program
  Ponie

 6. Hej igen
  ok jeg har så lige fundet ud af at hvis dine facebook prifil billeder er sat til dem i dine kontakter, så kan du ikke se dem på spb shell’s kontakt widget.
  det håber jeg da at de får lavet om, da man idag bruger telefonen til mange ting, deriblandt Facebook

  Ponie

 7. Jeg har nu brugt spb shell 3d i nogle dage, jeg er meget imponeret over programmet, men jeg kan ikke lave profil billederne om i mine contakter, på deres hjemmeside står der at det skal være personer med en google acount.
  det er ikke rigtigt, fordi jeg har nogle profilbilleder på som ikke har en google scount, men hvorfor kan jeg ikke få andre så.

  nogle der har samme problem

  Ponie

 8. Den nye version af HTC Sense….
  Er den indeholdt i Gingerbread?
  Jeg kører med Dev. Gingerbread til Desire og det kører faktisk uhyggelig godt – det er måske i virkeligheden det bedste der er sket for min Desire 🙂

 9. Du skal tænke på at jo mere fede animationer der er, jo mere trækker det tænder ud. Tror heller ikke at HTC Desire ville køre særlig smooth med den nye version af HTC Sense…

 10. Har kørt med det nu i 4 dage …. synes godt nok den er lidt tung … eller også er det bare fordi jeg har en gammel Desire 😛

 11. Hej henrik…..fedt at høre at du er tilfreds med den…..jeg har skrevet den på min efterhånden ret lange liste til en test.

 12. Hej alle 😀
  Jeg har haft stor glæde af 3D Launcher et stykke tid nu 😛
  Pladsmangel er nu slut, det er en kæmpe fordel og adskiller sig fra andre jeg kender 😉
  I starten brugte jeg hurtigt mit batteri for jeg skulle hele tiden se de smarte widgets gøre deres blær 😛
  Eneste minus lige nu er deres billedwidget 😕
  Der er mange grå bokse i stedet for billeder 🙁 ( har skrevet lidt frem og tilbage med udvikleren og håber på bedring i en kommende update)
  Ellers har jeg kun at sige: Fed launcher, køb den og få rigtig mange startskærme 🙂
  Hilsen Henrik :kys:

 13. Jo….prøv at tjekke det ud Labh ….du kan også trykke på det valgte bogmærke og føje det til start i din browser…

 14. Er genveje ikke ens! (Android)

  Altså, i stedet for at vælge “Applikation eller Widget” så vælger man “genvej” og der kan man så vælge “Bogmærke” osv..??

  Eller er det også en Sense feature??

  Skal lige siges, at ikke har andet end HTC mobiler i huset 8)

 15. Det kan godt være og det kan man måske også på LG’s brugerflade, jeg har bare ikke kunne finde ud af det på anden måde end og lave en mappe som du så også må åbne før du kan åbne dit bogmærke..

 16. [quote name=”labh”]Jeg har fået mine “bogmærker” til browseren ud og ligge så jeg ikke skal åbne browseren først, men kan gå lige på mine foretrukne sider, det syntes jeg er en stor fordel.. :D[/quote]
  Altså du har smidt en genvej ud på skrivebordet? det kan du også generelt på HTC Sense…hvis det er du mener altså?

 17. Jeg har fået mine “bogmærker” til browseren ud og ligge så jeg ikke skal åbne browseren først, men kan gå lige på mine foretrukne sider, det syntes jeg er en stor fordel.. 😀

 18. Selv tak… Efter hvad jeg kan konkludere ud fra den engelske anmeldelse, så er der en del eyecandy, men funktionerne/brugbarheden bringer intet nyt.

 19. Jeg synes faktisk at den kører bedre en med LG’s alm brugerflade, men det kan være det er noget jeg bare fornemmer.. Jeg var inde i indstillinger og der advarede de imod og køre med live wallpaper, men jeg måtte bare prøve, og det kørte også fint indtil jeg pressede den med og åbne og lukke nogle tunge apps’, så måtte den gi op og jeg måtte genstart og derefter kørte alt fint igen.. Nu er jeg på alm. wallpaper og det kører ualmindeligt “smooth”… %:

 20. Du går ind under dine hentede programmer på Android market, trykker dig ind på den app du vil refundere, og trykker på refunder.

 21. Labh: Hvordan er din fornemmelse af præstation med hensyn til ydelse? Altså, virker det som om at den æder meget?…

 22. Ja, som cmnielsen påpeger så er oversættelsen på fødselsdag app’en ikke helt rigtig, men det er også det eneste jeg har set indtil videre..
  😕

 23. Kunne være man måske skulle prøve den i 15 minutter, og så bruge ens fortrydelsesret hvis man ikke kan lide den. Eller bare bruge den hvis man kan lide den 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email