eTilbudsavis til Android får kæmpe opdatering

etilbudsavis smartphone app

En opdatering der vil være tilgængelig enten i aften eller i morgen bringer en helt ny brugerflade med sig, samt et mere rent design på eTilbudsavis til Android

Vi har haft mulighed for at tage et smugkig på den snart kommende opdatering (via en beta-build), og selvom der mangler et par småfejl kan jeg hurtigt konkludere, at jer der bruger eTilbudsavis i dagligdagen godt kan glæde jer til opdateringen.

Opdateret: Opdateringen kan hentes lige nu.

Hele brugerfladen er lavet om, og det nye design er mere let og rent. Det er lidt som at få en helt ny app imellem hænderne.

eTilbudsavis-Android-app-ti

Ligesom i kender det fra Facebook og Google Plus har i nu jeres menu ude til vendstre i en “slider”, og hvis jeg skulle beskrive det nye design med et enkelt ord ville det være “clean”.

eTilbudsavis er en af de mest brugte apps her i familien, og kender du ikke app´en kan vi anbefale at du henter den.

Med eTilbudsavis på din smartphone har du nemlig alle tilbudsaviser lige ved hånden (se billede herunder), og du kan se billeder, samt læse produktinformation også.

 – Anmeldelse af eTilbudsavis (vil blive opdateret)

Der er mulighed for en indkøbsliste som du kan dele med dine venner eller familie, og du kan f.eks søge efter kaffe og bestemme hvor langt du vil gå for at købe det.

Ydermere er det vigtigt (det er altid vigtigt at støtte op om danske udviklere) at støtte om de her tilbuds-apps, da de gavner miljøet.

eTilbudsavis-teamet regner med at opdateringen bliver lanceret i aften eller i morgen.

Der skal nævnes at vi ikke har gennemtestet den nye opdatering.

Opdateret: Efter et par dages brug kan jeg se at der er lidt problemer med afstanden når man søger efter tilbud og GPS er tændt langt hen af vejen. Hvis din GPS står og kører efter du har forladt eTilbudsavis skal du slukke programmet inde under indstillinger – apps/programmer – eTilbudsavis – stands/sluk.

Du kan hente eTilbudsavis via Google Play.

eTilbudsavis Android smartphone app 

(23) kommentarer
 1. Hov! Jeg ville sætte 4 stjerner – men næste spørgsmål på jeres app poppede op og blokerede! Synd for for jer!

 2. @GOD: Det hedder èn app, app`en, flere apps…men der er mange der i tvivl og jeg vidste det heller ikke da jeg første gang skulle skrive en artikel om apps 🙂

 3. Det gør nu ikke mig noget at GPS meter måleren ikke kan ses men det tog mig lige 10 sekunder at finde ud af at man skal holde fingeren på knappen for at se måleren. Det er en stor forbedring i forhold til den forrige version og ordet “clean” stemmer også meget overens med den opfattelse jeg har af appet. Thumbs up herfra.

 4. Hov man kan jo dele sin indkøbsliste 😛 genialt. Det kan min bedre halvdel på hans iphone og nu kan jeg også.

 5. Hej androidz 🙂 en lille anmeldese af etilbudsavis.

  på min tablet af samsung kan jeg kun se afstanden når jeg rører ved skærmen. før kunne jeg se det hele tiden. da ville jeg gerne kunne se det hele tiden.
  jeg er glad for interfacet. overblikket er bedre og jeg syntes at derinde hvor man kan se varerne da er det hele blevet mere godt, så også ros herfra til dem der laver appet etilbudsavis.

 6. @Sophia, det snød også mig lige et øjeblik men det er fordi at du skal holde fingeren og glide med markøren så kan du se hvor stor en diameter der er 🙂
  De har nok fjernet diameteren for at spare plads på skærmen så dem der har små mobiler også har et godt overblik.

 7. Jeg har lige hentet opdateringen og den er real nice. Der er en ting der ikke virker som det skal og det er når jeg trykker på diametermåleren så viser den ikke hvor langt der er?

 8. Jeg tror at de får et ukendt beløb af de forskellige butikker. De har jo noget bevis i form af antallet af downloads.

 9. Hvordan tjener de penge når den er gratis og der ikke er reklamer? %:
  Man er jo nødt til at gå ned i butikken og købe det. Hvis de linkede direkte til webshops kunne de bruge affiliate aftaler men på den her måde kan de vel ikke give butikker statistik over hvor mange der rent faktisk bruger den?
  De får vel penge for det ikke? Eller er det bare som hobby de udvikler?
  Ja undskyld nysgerrighed den er jeg født med og mener ikke noget uhøflig i mine spørgsmål 🙂

 10. @Finn, det er fordi at alt hvad der hedder papir stammer fra træerne så lad os nu sige at vi alle benyttede applikationer som denne så ville det hjælpe en del på miljøet. Prøv og tænk på hvor meget papir der er i din postkasse hver måned som kun stammer fra tilbudsaviser.

 11. Den glæder fruen sig til tror jeg. Jeg har aldrig brugt den men hun bruger den en gang imellem n

 12. Også en af de applikationer der bliver brugt meget hjemme ved mig. Jeg bor midt i Århus og den bør egentlig have lidt ros 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email