Er Lumigon T1 lige så hot som Megan Fox?

  Den danske Android mobil, Lumigon T1, er blevet spottet af STUFF magazine, og er kommet på top 5 listen over det bedste Gear der kommer på markedet i 2011.

Nå, grunden til at i læser denne artikel er jo ikke på grund af Lumigon T1, men fordi jeg nævnte Megan Fox i overskriften Android-blinkende.  STUFF  (jeg citerer og oversætter), siger således om Lumigon T1:” Sidste gang vi blinkede med øjnene over en mobilproducent`s første mobiltelefon, var det en lille ting ved navn Iphone…Det ser ud som om at der er kommet en ny dreng til byen”. Udover det skulle Lumigon T1 være lige så hot “som Megan Fox der står og jonglerer med Habanero chillier” (sidstnævnte må være en slags chilli?er der en kok i huset?).

Danske Lumigon blev nr. 3 på top 5 listen. Stort tillykke herfra til Lumigon og held og lykke fremover.

Jeg glæder mig vanvittig meget til at Lumigon T1 kommer ud….hvis den da kommer. Er det bare mig, eller har det taget aaaaalt for lang tid at få en Android mobiltelefon med de specs. på gaden? Med HTC Desire HD, Google Nexus S, og den kommende LG Optimus X2, så kan jeg ikke se hvorfor i alverden jeg skulle købe Lumigon T1. Men jeg håber at den overrasker. Hvad med dig? eller tænker du stadigvæk på Megan Fox(y)?

Lumigon_T1 Megan_fox

 

Skriv kommentar
account_circle
email