Er dette Ice Cream Sanwich?

En video er dukket op på YouTube, af hvad der muligvis er den kommende Android version, Ice Cream Sandwich

For godt en uge siden dukkede en noget rystet video op på YouTube, der viser hvad der muligvis er den næste Android version, også kendt som Ice Cream Sandwich eller Android 4.0, på en Google Nexus S.

Ice Cream Sandwich skal være det der samler mobil versionerne og tablet versionerne til en version. Umidlbart kunne det godt være rigtigt, da den har mange elementer fra HoneyComb og Gingerbread.

Så spørgsmålet er om det virkelig er den næste udgave af Android, eller bare en app developer der har haft lidt for meget fritid.

Se filmen, og døm selv:  

Link til Youtube

(13) kommentarer
  1. @mathias : ok..men du har også kun 5 skærme…jeg havde bare problemer med det da jeg testede den men at dømme ud fra salget af den, så er det måske bare mig, for der er jo blevet solgt et par eksemplarer efterhånden 🙂 …der er dog en ting jeg godt kan lide ved Samsung og det er følelsen af lethed, og det er vel også det der tiltaler dig tænker jeg…og så det faktum at du kan få opdateringer 4 måneder før alle os andre….

  2. @Høy, nej faktisk ikke, det troede jeg at ville men nej.
    Mine startskærme er fyldt op med bla. facebook widget, twitter, musik og berlingske.dk

  3. @mathias: det kan jeg også. Jeg mangler bare nogle funktioner som gør min hverdag lettere. Feks at kunne slukke for det mobile net direkte i statusbaren eller på skærmen og så mangler jeg virkelig en god mail widget….jeg kører jo samsung nu, og det er også rimeligt clean, og det er fint nok…..savner du slet ikke nogle fede widgets feks?

  4. Der er jeg faktisk uenig med dig @Høy, jeg kan faktisk vildt godt lide Googles “rene” UI.

  5. HTC Watch og den fede lockscreen HTC Sensation har…den slår da den her på videoen. Uanset hvad så er der ingen der laver UI som HTC. selv deres mail app savner jeg 😥

Skriv kommentar
account_circle
email