Ego er det første danske brætspil til smartphones

 

Ego er et af de mest populære brætspil i Danmark de sidste 3 år, og spillet har bl.a. vundet Guldbrikken som årets spil i 2010.Nu kan du spille det på din Android.

Konceptet er, at istedet for paratviden som f.eks. Bezzerwizzer handler spørgsmålene om hvor godt deltagerne kender hinanden. Det unikke ved EGO til iPhone og Android er, at hvor eksisterende spil til smartphones stort set altid er for en person eller hvor alle deltagere skal have hver sin telefon, så er ego et socialt spil omkring en telefon.

Vi kender allesammen det at man sidder til en hyggeaften eller til en fest, og hiver sin smartphone frem med et “prøv lige at se her” og så viser man hvad den nyeste app kan. Men nu kan man hive telefonen frem med et “hey jeg har et sjovt spil, som vi allesammen kan spille og få en sjov aften ud af det”.

Så pointen er, at man med én telefon kan spille sammen fra 3-8 spillere. Jeg har selv lige været til 15 års jubilæumsfest med mine gymnasie kammerater, og det var utroligt morsomt at spille spillet med folk man kendte for 15 år siden, og så skulle gætte hvem der f.eks. har haft de største kærestesorger eller hvem der ville tage mobiltelefonen i en kirke.

Når man køber spillet, som lige nu er sat ned fra 36 kr til 12 kr. For de tolv kroner får man et grundlæggende spil med spørgsmål som kan bruges i alle sammenhænge. Men det kan jo godt være at man gerne vil målrette spillet til en mandeaften, en venindeaften eller msåke bare have lidt mere kant på, så man kommer lidt tættere på hinanden. og derfor kan man for 6 kr udvide spillet med nye kategorier. På den måde har spillet relevans i alle sammenhænge.

Du kan hente det nye spil til Android via Android market.

Tryk for at forstørre

shot2

shot4Kilde og billeder: Nicolai Hygebjerg

(5) kommentarer
  1. @Exxtreme: det er dig der skal svare på spørgsmålene. Lidt ligesom tripial Pursuit, bare at spørgsmålene er om dem du spiller med. jeg har spillet på min telefon, men jeg har ikke haft tid til at spille et “rigtigt” spil, men umiddelbart virker det som et sjovt hyggespil…..

  2. Når nu man skal svare på spørgsmål om hinanden, hvordan ved spillet så svarene?

    Forstår ikke helt hvordan det virker 😳

Skriv kommentar
account_circle
email