Droptest: Galaxy S 4 og HTC One vs iPhone 5

HTC-One-vs-iPhone-5

Se her i videoen hvordan Samsung Galaxy S 4 og HTC One klarer sig i frit fald imod iPhone 5. 

Brødrene ovre på Android Authority har haft lidt penge tilovers og besluttede i fælleskab sig til at bruge dem på noget fornuftigt…nemlig til at købe en Galaxy S 4, en HTC One, og to styks iPhone 5, for derefter at kunne tabe dem og smække nedestående videoer sammen (vi satser på at omtalen tjener sig ind i reklamepenge igen).

Den første video er over en måned gammel, vi har dog ikke haft den inde og vende her på AppsAndroid.dk, så nu er jo en god mulighed for det.

Både HTC One og Samsung Galaxy S 4 er blevet lanceret i Danmark, og du kan bestille eller købe dem ved de fleste forhandlere.

 

Samsung Galaxy S 4 klarer sig ikke glimrende imod iPhone 5, men hav i mente at Galaxy S 4 både understøtter et udtageligt batteri og micro SD-kort, to ting jeg ihvertfald personligt gerne så på alle mine smartphones. men hvorfor skriver du det Høy?, jo bagbeklædningen kan nemlig pilles af på Galaxy S 4, og som vi har så tit har nævnt i vores anmeldelser af Android produkter, så er et produkt hvor batteriet ikke kan tages ud noget mere solidt og holdbart.

Herunder er så den nye video, der må gerne grædes.  

 

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email