Dropbox og Microsoft Office arbejder nu bedre sammen via mobilen

thumb dropbox-sony

Dropbox har annonceret at deres app nu er bedre integreret med Microsoft office.

Dropbox applikationen til Android og iOS kan i fremtiden bedre interagere med Microsoft Office dokumeter, det annoncerer teamet bag Dropbox.

Der er tale om et samarbejde imellem Dropbox og Microsoft der er endt ud i en handy ny funktion direkte i Dropbox app`en.

Åbner du et Microsoft Office dokument direkte i Dropbox kan du i fremtiden trykke på “redigèr”, og den installerede Office suite vil herefter tage over og du kan nu redigere dine Microsoft Office dokumenter der herefter vil blive gemt i skyen (Dropbox).

Dropbox kan installeres gratis via Google Play og har du brug for mere end de medfølgende 5 GB kan du for omkring 60 kroner om måneden få 1 TB plads i skyen.

 – Nu kan du eksportere filer til SD-kortet fra Dropbox

Til dig der ikke kender Dropbox, så giver Dropbox dig mulighed for at opbevare billeder, videoer og dokumenter i skyen og med Dropbox installeret på din Android smartphone og tablet, samt på din PC, kan du altid tilgå dine filer hvor du vil. Smider du f.eks et billede over i Dropbox-mappen på din PC vil du 30 sekunder senere kunne tilgå billedet via din smartphone.

iOS-and-Android-version-1

Kilde 

(3) kommentarer
  1. Mit Office 365 abonnement giver mig nu ubegrænset plads i stedet for de tidligere 15GB (jeg bad om at blive inviteret – det bliver implementeret for alle senere hen). De startede med at give mig 10TB og jeg kan bede om mere, hvis jeg løber tør for plads. Ja, det bliver nok ikke lige i dette århundrede 😛

      1. Mener det er 600kr om året for 1 computer og 800kr for 5 computere eller noget i den stil. One Drive app har adgang (minder om Dropbox). Der er også mulighed for auto upload af billeder. Mobile Office har selvfølgelig også adgang. Fungerer fint på min LG G3, Samsung Tab Pro 12.2 og Yoga 2 Pro ultrabook indtil videre men har ikke haft det så længe så er ikke expert på området. Deres Mobile Office er lige blevet tilgængelig for alle, også dem uden 365 abonnement afaik. Den skulle være noget begrænset (hvorfor ellers købe Office) men har ikke rigtig haft tid til at rode med den endnu. Indtil videre har jeg bare benyttet mig af de 50gb jeg fik med min sidste Samsung telefon (gælder i 2 år). Skulle bruge Office alligevel så plads mv er bare en super cool bonus 8)

Skriv kommentar
account_circle
email