DR TV – ny gratis app til Android

thumb dr-tv-android-app

Med DR TV kan du se alle DR`s TV-kanaler via din Android smartphone og tablet.

Streaming af nyheder, film, og serier er efterhånden mere normalt end at se TV (i nogle hjem ihvertfald) og den tydelige fordel er at vi i en travl hverdag kan se hvad vi vil, når vi vil.

Dette forstår DR selvfølgelig godt, og med en ny streamingtjeneste der er afløseren for det der før hed DR NU er de nu klar med både applikationer til Android, Smart-TV, Windows, og iOS.

Du kan ydermere også se DR TV via browseren på din computer og har du en mobil eller tablet med Android 4.1 og derover kan du også tilgå DR TV via browseren på denne.

For at se DR TV via din browser skal du trykke her.

DR TV app`en til Android kan hentes gratis via Google Play.

Vi har kun hurtigt tjekket den nye streamingtjeneste ud, men det ser ud som at de fleste programmer ikke er i fuld HD (hvilket er ligemeget for iPhone-ejere, men altafgørende for Android ejere med nyere mobiler), og til trods for en rimelig stabil WIFI-forbindelse havde vi til tider svært ved at få et godt billede frem.

Det er muligt både at se live TV og også se de programmer du ikke fik set da de blev vist i op til 30 dage efter at udsendelsen har været sendt.

Til børnene er der en sektion med Ramasjang og Ultra.

Da vi her i landet betaler licens er indholdet gratis.

Du kan læse mere nyt om danske apps og spil her.

Relaterede artikler:

 – TV3 Play app er klar til Android med gratis indhold

 – TV 2 Play er klar til download

 – 20 fede serier i fuld HD på Netflix

 – Se amerikansk Netflix på Android i Danmark

 – Ramasjang app til Android er klar til børnene

Via Bosse

(12) kommentarer
  1. Come on det er gratis og masser af indhold. En opdatering så lyde ikke hopper ud af kontrol og den er hjemme 🙂

  2. Når man ser et program, begynder lyden lige så stille at komme ud af sync, så der er stadig nogle børnesygdomme, der skal rettes.

  3. skod at sku vær tvunget til at betale licens på tide at vi får noet for vores penge. jeg har ikk set dr i 10 år så der skal satme tæskes noet tv igennem nu 8)

Skriv kommentar
account_circle
email