Ny dansk alumiums-dock til din Android

thumb aluminiums-dock-til-Android

Står du og mangler en dock til din Android smartphone er den nye fra Mads Miltersen Design måske lige noget for dig.

Normalt er det ikke tilbehør til tablets, smartphones, smartwatches, kameraer osv, vi har størst fokus på, men i forbindelse med at vi overvejer at lave en tilbehørs-test sektion som supplement til vores sektion hvor vi anmelder Android produkter, vil vi lige tage pulsen på hvor mange hits f.eks en artikel som denne får.

Billedet herover viser en universal opladerstation til din smartphone eller tablet og er en efterfølger til “Dock Lightning” og “Dock 30 Pin” som blev lanceret sidste år til henholdsvis iPhone 5 og iPhone 4.

De to produkter blev godt modtaget og Mads Miltersen skriver til AppsAndroid.dk at efter lanceringen af de to førnævnte produkter har der været stor efterspørgsel på en dock med micro-USB stik, og derfor blev “Dock USB” udviklet.

 – Android sælger dobbelt så godt iPhone i Danmark

Docken er i aluminum og både stikket og rygstøtten kan justeres, hvilket betyder at muligheden for at den kan passe til netop dit produkt er større.

Docken koster 499 kroner inkl. USB-kabel, og kan erhverves her. Et vægophæng til docken (også i aluminium) kan tilkøbes for 175 kr hvis du ønsker det.

 – 15 fede ting iPhone 5S og 5C ikke kan, men som Android kan

Vi har ikke afprøvet docken.

(10) kommentarer
  1. wow den er sej. Men den er osse dyr men vil man ha kvali så koster det i dag. så holder den sikkert os til et par smartphones 🙂

  2. stemmer for at i ska teste tilbehør som de andre 8) fed dock men prisen er lie i den dyre ende. Med fragt og vægbeslag vil det koste 600 kroner det er mange penge 🙁

  3. Rigtig god ide med focus på tilbehør også. Det er trods alt en væsentlig del af hverdagen også for Android brugere.

  4. Flot sag og anvendelig til mange produkter som er et plus, men prisen afskrækker.
    Tilbehør test sektion! er da bare med at komme i gang.
    Kan man selv anbefale nogle ting ? og hvordan ? 😉

Skriv kommentar
account_circle
email