Din HTC Desire HD har ikke en SLCD skærm, men en LCD!

  Verden over har flere nyheds-sites skrevet om HTC Desire HD`s SLCD (Super-LCD) skærm. Nu viser det sig at den faktisk er udstyret med en TFT-LCD skærm, altså en skærm der er endnu dårligere end den du og jeg regner med sidder på vores Desire HD.

 

Én af de danske mobilsites,  Mobilsiden.dk , sendte i formiddags en artikel ud, som bl.a handler om officielle pressemeddelser fra HTC i Polen Europa, og Spanien. I disse pressemeddelser skriver HTC at HTC Desire HD kommer med en Super-LCD skærm. 

Jeg er også blevet snydt med min HTC Desire HD, og i mit første blogindlæg på Høy`s blog sammenligner jeg HTC Desire og HTC Desire HD`s skærme. Hvis ikke det var blevet påpeget, ville jeg nok stadig om et år gå rundt i den tro at min Android mobiltelefon rendte rundt med en SLCD skærm. 

Senere i eftermiddags var Mobilsiden.dk der igen (sover de mon på kontoret?) med en ny artikel , hvor der indgår at TDC tager det fulde ansvar over for de kunder der har købt en HTC Desire HD under forkerte forudsætninger. Det betyder at hvis du har købt en Desire HD ved TDC kan du få pengene tilbage. Man skal selvfølgelig betale for det forbrug man har haft indtil nu.

Jeg regner med at det også gælder telefoner købt i TDC butikkerne, men tjek lige inden du bestiller Google Nexus S.  

(2) kommentarer
  1. Hejsa. Ja, godt spottet John G (det er en journalist, og ham der ejer Mobilsiden). Jeg har dog beholdt min DHD trods den ringe skærm.

Skriv kommentar
account_circle
email