Den danske app med de gode tilbud opdateret!

 eTilbudsavis til Android er blevet opdateret, og kommer nu med et par nye funktioner. Èn af dem er en indkøbsliste…så du aldrig mere et tilbud vil miste Android-blinkende.

Hvis du synes at eTilbudsavis virkede godt før, så bliver du glad. den virker nemlig bedre nu. Hvis ikke du har opdateret eTilbudsavis inden for de sidste par dage, så gør det nu. Hvis du ikke aner hvad jeg snakker om, så hent app`en, eller læs anmeldelsen, og find ud af hvorfor jeg mener den er en af de bedste gratis Android apps.

Først og fremmest er der kommet en indkøbsliste. Jeg har kun lige leget med den i 10 minutter, men den virker rigtig fint. Når du har trykket dig ind på et tilbud, trykker du bare på det grønne ikon lige over prisen på tilbuddet.

En anden ting er at der er blevet tilføjet en søgeknap til søgelinjen. Ikke nødvendigt for os med forstand på mobiltelefoner, men jeg tror den er rar for nybegyndere der måske ikke lige tænker over at man kan trykke på “linjeskift” for at søge.

Hvis du mangler sodavand fra Føtex (hvem gør ikke det), så skriv:”sodavand Føtex”. Så finder den kun tilbud fra Føtex.

Den danske app understøtter nu app2sd.

Bonushumor: Min oprindelige indledning var:”Toiletpapir, det vil du da ikke sige at du har glemt“? Det kommer ikke til at ske igen, for eTilbudsavis gør det nemt“.

Se videoen fra udviklerne om eTilbudsavis:

 

Skriv kommentar
account_circle
email