DBA er klar med ny gratis Android app

DBA Android smartphone app

Nu kan du annoncere, sælge og købe direkte fra din smartphone og tablet med den nye app fra DBA. 

DBA er Danmarks største handelsplads, og rigtig rigtig rigtig gamle folk som mig selv (ihvertfald ifølge min femårige Marcus) husker de glade 80`ere hvor vi hver torsdag skulle hen på tanken for at købe Den Blå Avis, for at tjekke om der var enten et Tony Hawk skateboard eller et terrarie til salg.

I dag er det noget nemmere, faktisk kan du fra i dag med DBA`s nye app til Android både sælge, købe, kontakte sælger, annoncere, redigere osv, direkte via din mobil eller tablet.

 – Anmeldelse af DBA (Den Bå Avis) Android app til smartphones

Du kan også finde ting i nærheden af hvor du står.

App`en er optimeret til Android smartphones, og vi har tjekket den ud på en Sony Xperia Z og en Samsung Galaxy S 2 uden problemer.

Den kan godt bruges på tablets (vi har kun prøvet på en Samsung Galaxy Tab 7,7), men det er noget rod at se billeder, og vender du tabletten går det helt galt, så det anbefales at benytte den udelukkende på din smartphone.

Update: DBA app`en er IKKE understøttet tablets, men indtil videre kun smartphones.

DBA er en gratis app, og kan hentes via Google Play.

Herunder ses hvordan den tager sig ud på mobilen, og vi vil komme med en anmeldelse af den i nærmeste fremtid. Vores førstehåndsindtryk er at overblikket er rigtig godt og brugerfladen er simpel, hvilket vi jo altid tager som noget positivt.

DBA Android NewMenu

DBA-Android-app-Sony-Xperia 

(12) kommentarer
  1. Hvorfor skal app’en have tilladelse til så mange ting? At læse alle beskeder jeg modtager og sender på min telefon? Nej tak..

  2. Virker meget god på min nye Sony 🙂 tror nok at det er den samme som på billedet øverst faktisk.

  3. Den er vildt god 🙂 Jeg kan tage et billede og 5 minutter efter har jeg en annonce. tak for det Androidz 8)

  4. Prøvede på min tab 7 men det går da slet ikke 🙁
    Har ikke en smartphone med Android så det kan jeg desværre ikke prøve. Den virker fint på min iPhone (hvis man må nævne den sådan et sted som dette).

  5. Den er rigtig lækker at bruge. Den har kunne downloades til iPhones et stykke tid og jeg bruger den ihvertfald et par gange om ugen 8)

  6. Ihh hvor nice mand. jeg har gået og savnet en ordentlig app i flere år (og til forfatteren, så husker jeg også den blå avis fra firserne), så tusind tak for info 🙂

  7. Den er rigtig god. man kan både købe og sælge det er lige hvad vi mangler da vi ofte sælger brugt legetøj inde på DBA 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email