Danske Androider foretrækker Samsung frem for HTC

En hurtig afstemning på Facebook i går gjorde det klart at Samsung er ìn blandt Androiderne.

En opdatering på Danmarks største Android relaterede fanside på Facebook (tilknyttet en Android hjemmeside), kom ud med et lidt overraskende resultat. 

Opdateringen lød:

“Samsung eller HTC? Tryk “synes godt om” for Samsung, og kommentèr for HTC”.

I skrevne stund fører Samsung med 82 “likes” imod HTC`s 32 kommentarer. Ud af de 32 kommentarer er der 3 der er med til at gøre det hele lidt mere seriøst (ahem)…..de skriver nemlig “iPhone” Android-ked_af_det….og de er selvfølgelig ligeså velkomne som alle andre…..

Selvom dette ikke er en seriøs afstemning, må vi gå ud fra at i forhold hvis det var et andet mobilt nyhedssite der udførte en lignende rundspørge, at vores fans mere eller mindre er rene Androider, hvilket ikke vil være tilfældet andre steder…

Resultatet overrasker mig lidt, for der er ingen tvivl om at når det kommer til at “synes godt om” vores opdateringer, da er HTC klart mere populært end Samsung.

Jeg tænker at det har lidt at gøre med at mange af os nærmest er vokset op med Samsung. Samsung har i forhold til HTC, prydet vores hjem i mange år med diverse køkkenmaskiner og apparater, og det giver en form for “trust”. 

Du kan følge Androiderne på Facebook her.

(2) kommentarer
  1. @Macila: Som jeg skriver, blev jeg også overrasket over rersultatet…og også at du ikke må tage testen så seriøs. Det er muligt du har ret i at resultatet vil ændre sig, siden du udfordrer er jeg jo næsten nødt til at tage den op 🙂 jeg tror dog at vi skal vente en uges tid igen, bare så folk ikke bliver trætte af det…hvis jeg glemmer det så prik lige til mig…

  2. Prøv at lave en ny, hvor man skal like for HTC, og kommentere for Samsung. Før tror jeg ikke på resultatet. Det er noget nemmere at like end at skrive en kommentar, f.eks. fra mobil og tablet.

Skriv kommentar
account_circle
email