Dansk Youtube er en realitet fra i dag

Dansk-Youtube

Google lancerer i dag vores helt egen danske Youtube med nye funktioner både for brugere og annoncører. 

Ifølge Mediawatch (tak for tippet Belli) har Youtube 2,2 millioner danske brugere om måneden, og Google har nu sørget for at vi har vores helt eget hjørne af verdens største videoplatform, og verdens anden største søgemaskine (og ja, Google ejer også verdens største søgemaskine).

En af fordelene bliver at der på forsiden vil være populære dansk-producerede videoer så det bliver nemmere at finde danske videoer. 

Peter Friis, direktør for Google Danmark, siger i en pressemeddelse at: 

“Med Youtube.dk bliver den globale platform endnu mere interessant for vores danske brugere. Dels kommer der mere originalt indhold i form af lokale danske mediekanaler på YouTube, og dels kan almindelige danske brugere nu søge om at deltage i YouTubes partnerprogram, og dermed få muligheden for, via annoncer, selv at tjene penge på det indhold de producerer til YouTube”  

(4) kommentarer
  1. Hvis du går ind på youtube.dk kan du se der er et dansk flag på logoet. Den eneste forskel jeg kan se er en stor dansk reklame i toppen.
    Afhængig af din opsætning hvis du er logget ind, eller hvis ikke logget ind, burde du se flere danske videoer på forsiden end du plejer.

Skriv kommentar
account_circle
email