Dansk SMS-app har udenlandsk succes

Dansk-udviklet SMS-app bliver brugt af private og virksonmheder i mere end 175 lande. 

BrowserTexting SMS app, der muliggør at sende og modtage SMS`er direkte på din computer, er ikke kun populær blandt danske brugere, men også i udlandet. Imens denne artikel er ved at blive skrevet, er der over 100.000 der har hentet Browsertexting app`en ned på deres Android smartphone.

Den 12. august 2011 udgav Elias Naur og Martin Willer Tychsen SMS-app’en BrowserTexting på Google Play (dengang kaldt Android Market).

Begge danskere havde ingen forventninger til deres lille Android app, som mest af alt var kodet i fritiden, og mest ment som en hjælp til dem selv, da de hader at skrive på den besværlige touchscreen.

“Jeg sidder foran min computer i mange timer hver dag, og irriterede mig over at skulle finde min mobil frem, hver gang jeg skulle svare på en SMS”forklarer Elias og fortsætter:  “Så jeg tænkte, hvorfor ikke lave en lille app, der kan forbinde PC og telefon, så man kan læse og svare på SMS-beskederne direkte i en browser.”

Inden længe opsnappede de udenlandske medier nyheden om den lille danske app, og BrowserTexting blev pludselig omtalt på store amerikanske sites som lifehacker.com og cnet.com.

“Vi havde slet ikke regnet med så stor international succes. Men da først de amerikanske medier havde fået øjnene op for vores mobil-app, gik det stærkt i hele verden”, udtaler Martin, alt imens han kigger listen igennem over de lande BrowserTexting bliver brugt i.

Her er top 10 lande:

1: USA
2: Danmark
3: England
4: Tyskland
5: Indien
6: Brasilien
7: Sverige
8: Canada
9: Frankrig
10: Australien

 

Gør det nemt at sende SMS

BrowserTexting er et effektiviseringsværktøj for dem der skriver mange SMS`er, eller ikke kan lide at skrive direkte på mobilen, da BrowserTexting muliggør at skrive beskeder via tastaturet på din PC eller Mac.

Man kan bruge deres egen hjemmeside, og forbinde telefonen til sin browser direkte på http://www.browsertexting.com/chat, eller man kan bruge deres Chrome Extension, samt Firefox addon.

Læs også: Test af BrowserTexting SMS app.

Succes koster penge

I starten var BrowserTexting tilgængelig som en gratis Android app. Drengene lagde det faktisk ud på Google Play (dengang hed det Android market), for tænk hvis der var nogen der kunne bruge deres app?

Hvis du har læst vores anmeldelse via overstående link, er du klar over at app`en ikke længere er helt gratis. Martin forklarer at: Et par måneder efter lanceringen kunne vi ikke længere holde til, at vores serveromkostninger steg og steg, så vi valgte at indføre en betalingsmodel.

Få timer efter betalingsversionen var online, dumpede de første ordrer ind. Dengang kunne man købe BrowserTexting i 3 måneder, 6 måneder, eller for livstid. Nu kan man kun købe livstidslicensen (BrowserTexting Premium), da det viste sig at der ikke var mange der købte 3 eller 6 måneder.

Selvom drengene ikke længere tilbyder en helt gratis version af deres app, er de første 30 dage dog altid gratis. Og det ser ikke ud til at deres nye betalingsmodel er et flop, for app`en bliver downloadet mere end nogensinde før, og får karakteren 4,3 ud af 5 mulige stjerner på Google Play.

Download BrowserTexting SMS app via Google Play.

Høj kundeservice

For at fastholde en god rating, har vi valgt at dedikere meget af vores tid og ressourcer til kundeservice og supportforklarer Martin.

Med betalende brugere i hele verden sætter det dog krav til supporten. Flere gange har drengene oplevet at få mails på fransk, italiensk, og sågar indisk. Uanset hvad, er deres målsætning at svare alle indenfor èt døgn i hverdagene – og det er noget der glæder brugerne.

Skriv kommentar
account_circle
email