Dansk ordblinde-app har imponeret amerikanerne

Den dansk udviklede ordblinde-app, Mobile112, er blevet spottet af “App-factory”.

Fortalt kort er App-factory en organisation i USA der bevilliger midler til at få videreudviklet applikationer der kan gøre livet lettere for handicappede.

Flemming Ast er en af mændene bag en dansk udviklet applikation der gør livet lettere for mange grupper, men hovedsageligt ordblinde. Mobile112 kan dog også benyttes af os der ikke har problemer med at læse, da den kan oversætte tekst på billeder. Dette er f.eks gavnligt hvis du er på ferie i Spanien og tager et billede af et vejskilt. Der kan Mobile112 oversætte fra spansk til dansk. Dette kræver ikke den fulde version, men blot lite versionen til 15 kroner.

Læs også: Mobile112 indtager VUC.

Mobile112, der er et EU firma, er blevet inviteret af USA til at ansøge om midler til at videreudvikle app`en, og det er ret stort i mine øjne. Jeg har ikke nok viden på området til at kende de præcise tal for hvor mange penge der er til rådighed, eller hvor mange applikationer og projekter der vil blive støttet. Du kan se mere her.

Flemming skriver i en mail til mig om den gode nyhed at:

“Det betyder, at vi kan lave en version til talblinde og forbedre Mobile112 med de nye 
top 50 funktioner, som ligger lige for, samt at ordblinde ikke skal rode rundt i Android, men at ordblinde kan alt fra Mobile112
med tale”.

Han skriver også at i de kommende versioner vil der kunne høres både Gmail, Google dokumenter, Twitter, og Facebook.

Link til mobilvisning

(2) kommentarer
  1. Hehe..faktisk kan jeg se at det er Lene 🙂 …men der er nok bare tale om en mindre forglemmelse :-)..det sker også for mig en gang imellem at jeg i hastværk glemmer kilden…

Skriv kommentar
account_circle
email