Dansk IT-millionær udvikler fremtidens apps

Bo Møller har fået så stor succes med sit firma HTML24, der sætter hjemmesider op for reklamebureauer, at han er blevet millionær på få år.

Han startede for nylig app-leverandøren APP24 op. Et danskudviklet koncept, der satser stort på en ny udviklingsplatform, der sikrer, at apps vil kunne bruges på tværs af mobiltelefoners styresystemer.

”Alt for mange apps virker i dag ikke på tværs af mobiltelefonmodeller. En app til iPhone vil f.eks. ikke kunne fungere i en mobil med Googles Android-styresystem. Men det er der råd for! Hvis man programmerer i HTML5, som vores platform er baseret på, kan en app fungere på alle smartphones,” forklarer Bo Møller.

Ved at bruge ovennævnte nye metode kan udgivere af mobile applikationer spare penge, da en ny app vil kunne sættes til salg på Apples App Store, Android Market eller andre platforme uden ekstraudvikling. Denne simple, demokratiske måde at sælge på er godt nyt for forbrugerne, da udvalget vokser, og priserne falder.

APP24 er mest kendt for at have produceret en ugenummer-app (mange smartphones har ikke et ugenummersystem indbygget i deres kalendere) og den praktiske valutaomregner Valuta Plus til 6 kr. Valuta Plus har ligget nr. 1 i App Store Finance og er indtil videre APP24s største succes.

HTML24 har over 200 web- og reklamebureauer som kunder allerede og går med APP24 “stærkt efter at gentage succesen med det danske app-marked i 2012” ifølge den unge it-direktør.Antallet af ansatte forventes fordoblet i 2012.

Kilde: APP24-pressemeddelse.

Skriv kommentar
account_circle
email