Nyt dansk gratis ordspil er super godt

Words n Blocks Android ordspil

Et nyt spil til din smartphone og tablet fra norske Greenlit Games, blander ordspil og puzzlespil på en så god måde at resultatet er blevet rigtig godt. Du kan selvfølgelig vælge pure dansk i spillefladen. 

I har sikkert alle sammen prøvet scrabble og andre ordspil, der som regel er meget sjove, men også minder meget om hinanden.

Det har Greenlit Games nu gjort lidt ved, og resultatet er faktisk blevet meget godt med deres nye spil Words`N`Blocks.

Du skal nemlig ikke bare finde den rigtige kombination af ord, du skal også få guidet de forskellige klodser hen på deres rigtige pladser, hvilket kræver lidt tænktning når du først kommer lidt hen i spillet (Høy er stadig ved den første bane forresten…det er den i ser på billedet øverst i artiklen).

03

I forhold til de traditionelle ordspil er det et friskt pust, og personligt synes jeg at konceptet bare kører derud af. Er du til ordspil, så tjek det ud.

Du kan også tilmelde dig via registrering eller Facebook og spille imod dine venner (du kan spille med folk fra hele verden), eller du kan vælge at spille singleplayer offline derhjemme eller i bussen. Du kan stoppe spillet når som helst, og så starter Words`N`Blocks automatisk op det samme sted igen når du er klar. Der er mulighed for push-meddelser hvis du spiller imod andre personer.

I løbet af spillet får du små hints hvis spillet bliver for svært (Det hjalp ikke Høy), og du kan også vælge at købe dig til ekstra hints.

Words`N`Blocks er ganske gratis, og du behøver ikke at hive pengepungen frem medmindre du vil undvære reklamer eller købe ekstra hints.

Jeg er endnu ikke stødt på danske ord der ikke eksisterede, og spillet er optimeret til både Android smartphones og tablets, og de første 7 baner jeg har spillet for at tjekke det ud virker fint.

Det gratis spil kan hentes via Google Play

05

Kilde: Greenlit Games 

(5) kommentarer
  1. Er du på PC trykker du på linket i artiklen (det blågrøn), og logger ind med din Gmail konto og trykker “installer”, så downloader den selv til din smartphone 🙂

    Ret smart og nemt faktisk, og ellers er du altid mere end velkommen til at spørge. På mobil og tablet er det samme procedure, tror ikke at alle er klar over at det kan lade sig gøre via PC.

  2. hvordan skal man installere sådan et app (eller hedder det en app?)
    Jeg skal snart have min første smartphone og jeg har ingen anelse om hvad jeg går ind til.

  3. Det virker umiddelbart fint. vil give jer ret i at konceptet er ret godt i forhold til almindelige ordspil og jeg har kun taget et åar baner med har heller ikke fundet fejl 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email