Cykel Reparation – få hjælp til cyklen via dansk app til Android

thumb Cykel Reparation dansk app 

En betalings-app til Android smartphones giver dig et fuldt overblik over hvordan du reparerer din cykel fra top til tå.

Hvad vi sådan lige hurtig har kunne finde frem til, så har Cykel Reparation været tilgængelig til iOS et års tid og er nu også tilgængelig til Android.

App`en indeholder 50 trin for trin vejledninger med billeder og detaljer, samt 26 problemer der i detaljer forklarer hvordan de bliver løst (f.eks hvordan du lapper et dæk), og det alt sammen på dansk.

Cykel reparation app`en kræver Android 4.1 og derover for at fungere og kan erhverves for 20 kroner via Google Play.

Har du et problem eller søger du svar på noget relateret til cyklen er der 6 kategorier du kan bruge til hurtigere at finde hvad du søger.

Kategorier:

  • Problemer
  • Vedligeholdelse
  • Reparation
  • Indstilling af cyklen
  • Værktøj
  • Cykel anatomi

Bemærk venligst at vi ikke har afprøvet den.

Du kan finde mere nyt om danske apps her og selvfølgelig hente vores egen nye app til Android når du alligevel er på Google Play.

Der er kun uploadet screenshots til smartphones, så indtil vi har kontaktet udvikleren og forhørt ham vil vi råde jer til kun at hente den hvis i skal bruge den til jeres smartphone. Vi opdaterer artiklen når vi ved om den kan bruges på tablets. 

cykel reparation

cykel reparation 2

(4) kommentarer
  1. tror da mere det en “service” for vores skyld at de normalt hurtigt tjekker om apperne virker men det er for det meste om de virker på både mobil og tablet so jag syntes da ba at vi ska vær taknemlig når de gør det det er jo ikke en test det her.

  2. Gider da ikke købe den når i ikke har prøvet den. Hvad så hvis den viser sig at være ren lort. I plejer altid at skrive at i har prøvet at installere apperne så bliv nu ved med det da.

Skriv kommentar
account_circle
email