Check ud reminder – så glemmer du aldrig at tjekke rejsekortet ud igen

thumb check-ud-reminder

Er du pendler og godt kan glemme at tjekke dit rejsekort ud er denne danske app lige noget for dig.

Jer der pendler har muligvis prøvet at glemme at tjekke rejsekortet ud ved afstigning af bus og tog, eller ihvertfald at være tæt på at glemme det.

Netop dette scenarie var grundlaget for en dansk app vi for første gang omtalte tilbage i 2012, nemlig Tjek ud app`en, og ifølge udvikleren er den blevet rigtig godt modtaget og brugt.

Nu er “Check ud reminder”, der er version 2 af “Tjek ud app`en”, så klar via Google Play, og de 7 kroner den koster kan hurtig blive tjent ind igen. Faktisk skal du bare glemme at tjekke rejsekortet ud èn gang før app`en har tjent sig selv ind.

Læs også: 5 danske apps til pendleren

Via app`en, der både virker til tog og bus, har du mulighed for at blive husket på at tjekke rejsekortet ud og du kan vælge om lyd og vibration skal være slukket eller tændt, ligesom at du også kan vælge din sidste indtastede destination.

Som en lille ekstra gimmick kan du se med hvilken hastighed du bevæger dig.

Til spørgsmålet om hvad der gør “Check ud reminder” (der koster 7 kroner) bedre end “Tjek ud app`en” (der er gratis) svarer Finn Knight:

Det er fordi den forrige version “tjek ud appen” var udviklet i android java. Den nye checkud reminder er udviklet som webapp/html5 og den er blevet en del anderledes. Der er rettet så mange bugs og designet er helt anderledes. Så virker denne version også til bus, hvor tjek ud appen kun er til tog.

Du kan læse mere om, samt installere app`en via Google Play.

Du kan læse flere nyheder om danske apps og spil her.

(16) kommentarer
  1. Hvaaa holder i ikke ferie? ellers skal i da fjerne det ferie skilt i har øverst på alle sider 🙂

  2. der findes andre apps som kan holde styr på ens konto og sådan noget. det vil vere blæret hvis man ku det ellers det kommer en gang? så behøver man kun en app 8)

  3. hvem har ikk glemt at tjekke ud jeg vil gå så lang og sie at check ud reminder er en rimelig go investering for os der er pendler jeg vil køb osse hvis den kostet det dobbelt 😛

    1. og meget mere besværligt og indviklet i en ellers travl hverdag 🙂 syns da at 7 dkk er et røverkøb 🙂

    2. Vil gætte på 100% af dem som har et Rejsekort, har glemt at tjekke ud min. 1 gang :p Det er en “dummebøde” på 50,- som er samme pris som 9 x Check ud reminder 😀 Har ikke mødt nogen som ikke har glemt det.

    1. jeg har brugt tjek ud (den første af dem) siden AppsAndroid skrev om den for over 2 år siden og den har da sparet mig for mange kroner 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email