Carmageddon til Android kan hentes gratis i en periode

thumb Carmageddon Android

Carmageddon, spillet hvor du er en djævelsk racerkører der skal smadre biler og køre mennesker over, kan hentes gratis i en periode.

Advarsel: dette er ikke et spil for børn.

Hvis ikke du kender Carmageddon så har du nu en god mulighed for at få spillet afprøvet da du i en kort periode kan erhverve det ganske gratis via dette link til Google Play.

Carmageddon er et spil med fart på, og alt imens du sidder i dit køretøj skal du pløje alle de fodgængere ned du kan finde, samt smadre alle de andre biler der helt sikkert også vil prøve at smadre dig.

Spillet koster normalt omkring 11 danske kroner, så det er ikke det dyreste spil men gratis spil er jo som bekednt altid de bedste.

Tryk på linket øverst i artiklen og du er klar til en omgang Carmageddon, og husk at det kun er i en kort periode at spillet kan downloades uden beregning.

(13) kommentarer
 1. reni, tak for dine ord, alt er under kontrol nu. Jeg skal bare lære at acceptere at det ikke altid går som jeg vil. OK :-*

 2. ErikK Jeg har prøvet som du skriver og så virker det, fint nok. Jeg er bare et forkælet rad der vant til at et link fører mig direkte til emnet.
  God Søndag. 😛

  1. Hej buch. Når jeg trykker på linket så kommer jer direkte til den rigtige side. Hvis det er fordi at du får mulighed for at vælge imellem browser og app så er det som det skal være. Ellers skal du indstille som standard hvad du vil bruge og så kan du først blive forkælet 😉

 3. Play Butik er den apps som vore Phone er født med, men det er hip som hap lige nu.
  Jeg kom ind på vanlig vis og fik set på det.
  Må så erkender at spillet er lige lovlig hissigt for mig.

  1. Det hedder Google play, men Buch har ret i at den bliver kaldt play butik. https://play.google.com/store
   Prøv at trykke på linket, så står der Google play. Du skal hoppe til browseren og ikke til app. Du kan jo også installere apps direkte fra Google play på pc til alle dine mobiler. Det som de fleste kalder Google play er jo bare browser version af det du kalder butik men det er præcis det samme. jeg kalder det osse play butik ligesom dig 8)

 4. Sonny jeg ved ikke hvad der gå galt men det virker ikke. Jeg har også prøvet på Note 3 og Note 8 og der gør den det samme ( siger element blev ikke fundet )En ting jeg hæfter mig ved er at man søger på Google Play og det hedder det jo ikke det er Play Butik, men hvorfor kan du så ?
  Går jeg direkte ind i Play butik på tabletten er der ingen problemer.

  1. Det var mærkeligt nu virker det heller ikke ved mig men jeg fik da spillet installeret mon ikke der er problemer med Google play tror du? Det hedder Google play men nogle kalder det play butik. Hvis du er i tvivl kan du altid kigge på URL der står det rigtige navn som regel.

 5. Linket virker ikke her Fredag aften hvor den skriver.
  We’re sorry, the requested URL was not found on this server

 6. ar så forskellige er vi de ikke da min den ældste og mellemstore på 12 og 8 spiller det men Bertram på 6 skal ikke se det imens de store spiller. jeg er enig i at det ikke er et spil for børn.

 7. det er tæske god underholdning det der 😛 hent det med det samme og synes ikke at børn ikke må spille det men vi er jo forskellige :-*

Skriv kommentar
account_circle
email