Hjælp eller spørgsmål til Android? Brug Androidernes forum

thumb Androidernes forum Tapatalk app

Har du brug for hjælp til et problem med din Android smartphone, tablet, eller Smartwatch? Så brug vores forum der nemt kan tilgåes via mobilen på farten.

Mange af jer der kigger forbi ind imellem er sikkert ikke klar over at vi faktisk har et forum hvor du kan få hjælp hvis din Android smartphone, Smartwatch, eller tablet driller, eller blot stille spørgsmål hvis du mangler noget information.

Vi er nemlig ikke alt for gode til at promovere for forummet, og det vil vi ændre på i fremtiden, startende med denne artikel.

Forummet, der er opkaldt efter vores hovedside Androiderne.dk, hedder Androidernes forum, og kan tilgåes via topmenuen øverst på siden her, eller via dette link i din browser.

Forummet er responsivt, hvilket betyder at du kan tilgå det fra en hvilken som helst skærmstørrelse, via et hvilket som helst produkt.

Det betyder at det er nemt at bruge imens du sidder i bussen eller toget.

Vil du have en endnu bedre oplevelse ud af forummet kan du installere den gratis Tapatalk app via Google Play, der både kan give dig notifikation om nye indlæg, samt har en overskuelig brugerflade.

I januar 2014 publicerede vi en midlertidig offiiciel AppsAndroid.dk app, og der vil med tiden også komme en forum-app.

For at kunne bruge forummet skal du registrere dig og derefter logge ind.

Du kan logge ind øverst i forummet, via “log ind” boksen på denne side, eller via dette link.

Du kan også sende beskeder til andre brugere via forummet der netop har rundet 12000 indlæg.

Hop til vores forum her.

Skriv kommentar
account_circle
email