Browseren i Android er hurtigere end browseren i IOS

  Et softwarefirma har pløjet 45.000 websider igennem med henholdsvis browseren i Android og browseren i IOS (Iphone). Testen viser at browseren i Android er hurtigere.

Resultatet af testen forbløffede dem der stod bag, da det viste sig at Android browseren er 52% hurtigere end Safari i IOS. Android loadede 84% af alle websider hurtigere end IOS:

Android_vs_iphone_browser_1  Testen er hovedsaglig blevet taget på en Iphone 4 og Google Nexus S. Der er blevet brugt både Android 2,2 Froyo, Android 2,3 Gingerbread, IOS 4,2 og 4,3. I gennemsnit loader Android 2,3 de testede websider på 2.144 sekunder imod IOS`es 3.254 sek.

Android_vs_iphone_browser_2Hele testen er taget over WIFI og med en app lavet af firmaet selv. derfor kan testen heller ikke (min mening) virke som en videnskabelig test, da der jo kan være nogle ting der har gjort at IOS ikke kørte optimalt. 

De sammenlignede også Samsung Galaxy S (Android 2,2), og Google Nexus S (Android 2,3). Android 2,2 kom ud med et gennemsnit på 2.370 imod 2.144 på Android 2,3. Læs hele testen her.

(3) kommentarer
  1. Hørt. Som jeg nævner mener jeg heller ikke at på grund af at det er en app de selv har udviklet, at testen er helt gyldig.
    Tak for info, jeg er ikke lige stødt på nogen artikler efterfølgende, og mon ikke der kommer en test engang imellem de to?

    1. Det overrasker da mig at der enten ikke er blevet fulgt op på artiklen, eller at andre ikke har kommenteret at firmaet bag undersøgelsen, Blaze, selv efterfølgende har skrevet at det kun er deres egen udviklede browser til iOS der er langsommere end på android, og at den hurtigste mobil browser på tidspunktet, har vist sig at være safari.
      Men det kunne dog være spændende at se et resultat af en sådan test mellem iPhone 4 og Optimus 2X.

Skriv kommentar
account_circle
email