Billige LG smartphones på vej til Danmark

LG-Optimus-L3

LG`s efterfølgere til den populære L-serie kommer nu til Danmark i form af LG Optimus L series II

Fra i midten af april måned kan LG Optimus L7 II, LG Optimus L5 II, og LG Optimus L3 II erhverves i de danske butikker. Alle 3 smartphones kommer i farverne hvid og sort.

Kristoffer Ejebro, Nordisk produktspecialist for Mobile communications på LG Electronics, siger om den nye L II serie:

“Med Optimus L Series II fortsætter vi sidste års succes med L-serien og bygger videre på vores meget populære design, kombineret med en fantastisk brugeroplevelse. L-serien byder på en række ekstraordinære smartphones, som virkelig giver noget for pengene”.

Alle 3 smartphones kommer med funktioner som LG`s egen Quick memo (en rigtig nyttig funktion som topmodeller som LG Optimus G også har), Quick button , samt Safety care som du kan konfigurere til f.eks at kontakte en af dine kontaktpersoner på mobilen i nødstilfælde.

LG Optimus L3 II (billede øverst i artiklen) er tilgængelig i Danmark fra og med den anden uge i april til en vejledende udsalgspris på 999 DKR.

LG Optimus L5 II er tilgængelig er tilgængelig i farven sort i april og hvid i maj. Den vejledende pris vil være 1499 DKR.

LG Optimus L7 II (billedet nederst i artiklen) er tilgængelig fra anden uge i april i farverne hvid og sort. Den vejledende pris er 1999 DKR.

Kilde: pressemeddelse

LG-Optimus-L5-II 

(1) kommentar
  1. Det var jo egentlig ret billigt for en smartphone fra LG ikke? Ved godt at det ikke er monsterspecs 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email