Billige LG smartphones på vej til Danmark

LG-Optimus-L3

LG`s efterfølgere til den populære L-serie kommer nu til Danmark i form af LG Optimus L series II

Fra i midten af april måned kan LG Optimus L7 II, LG Optimus L5 II, og LG Optimus L3 II erhverves i de danske butikker. Alle 3 smartphones kommer i farverne hvid og sort.

Kristoffer Ejebro, Nordisk produktspecialist for Mobile communications på LG Electronics, siger om den nye L II serie:

“Med Optimus L Series II fortsætter vi sidste års succes med L-serien og bygger videre på vores meget populære design, kombineret med en fantastisk brugeroplevelse. L-serien byder på en række ekstraordinære smartphones, som virkelig giver noget for pengene”.

Alle 3 smartphones kommer med funktioner som LG`s egen Quick memo (en rigtig nyttig funktion som topmodeller som LG Optimus G også har), Quick button , samt Safety care som du kan konfigurere til f.eks at kontakte en af dine kontaktpersoner på mobilen i nødstilfælde.

LG Optimus L3 II (billede øverst i artiklen) er tilgængelig i Danmark fra og med den anden uge i april til en vejledende udsalgspris på 999 DKR.

LG Optimus L5 II er tilgængelig er tilgængelig i farven sort i april og hvid i maj. Den vejledende pris vil være 1499 DKR.

LG Optimus L7 II (billedet nederst i artiklen) er tilgængelig fra anden uge i april i farverne hvid og sort. Den vejledende pris er 1999 DKR.

Kilde: pressemeddelse

LG-Optimus-L5-II 

Læs også:  Samsung Galaxy S3 kan atter opdateres til Android 4.3
(1) kommentar
  1. Det var jo egentlig ret billigt for en smartphone fra LG ikke? Ved godt at det ikke er monsterspecs 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email