Billeder af ny HTC smartphone lækket

thumb ny-htc-mobiler

Billeder af en farvestrålende og endnu ikke officielt annonceret HTC smartphone er blevet lækket.

Samsung Galaxy S5 er den næste store ting vi forventer at Samsung smider afsted, og for HTC`s vedkommende hedder den HTC M8 aka HTC One 2, for Sony`s vedkommende er det Sony Sirius og fra LG forventer vi en LG G3.

Det forhindrer dog ikke producenterne i at også udvikle og producere mindre spændende produkter, også selvom at de måske drukner lidt i medier som f.eks AppsAndroid.dk, da hvis valget står imellem at skulle skrive om den kommende SGS5 eller en low-end mobil fra samme producent, ja så tager vi SGS5 (af den simple grund at den vil give flere hits).

Derfor er vi blevet enige om at vi skal blande det lidt mere og det vil vi starte med at gøre nu med læk af disse billeder af endnu ukendt HTC smartphone der trods en octacore processor hører til i mellemklassen.

Ifølge eprice kommer den med 1.5 GB RAM, en 5″ skærm i 720p, og den har et 8 MP kamera bagpå. Processoren skulle være en Mediatek octacore, hvilket ikke passer helt ind i de andre specifikationer, da HTC endnu ikke har lanceret en mobil med mere end en firekernet processor (quadcore).

Softwaremæssigt skulle vi kigge på en smartphone med Android 4.3 Jelly Bean med HTC Sense 5.5 lagt ovenpå. prisen skulle ligge omkring 2000 yuan, der omregnet til danske kroner kommer i nærheden af de 1750 kroner.

Der er ikke meget info ud over det, dog er den afbilledet i flere farvestrålende farver og billederne ser real nok ud.

Skriv kommentar
account_circle
email