Bedste keyboard til dato!

For nogle dage siden besluttede jeg (Eriksen) mig for at købe Swiftkey X (navnet), det kostede jo kun 11 kroner. Det viste sig at være det bedste køb nogensinde.

Dette tastatur har den bedste stavekontrol jeg nogensinde har prøvet. Den er perfekt hvis man ikke kan ramme tasterne (som mig), eller bare ikke er så god til at stave. Udover det kan den gætte hvad du ønsker at skrive. Det fungerer rigtig godt, nu behøver jeg kun at skrive halvdelen og resten gætter Swiftkey selv.

Keyboardet har også mulighed for forskellige farvetemaer, og den fører statistik over hvor godt man rammer tastaturet, samt hvor effektivt det er. Sidst men ikke mindst, hvor mange tastetryk man har sparet, i mit tilfælde 1900.

Derudover er der også mulighed for at bestemme en masse om hvordan man bruger tastaturet. Man har også mulighed for at personliggøre det ved at logge ind på sin Facebook, Gmail & Twitter.

Keyboardet findes i en begrænset gratis app og som betalings-app. Jeg har kun testet på en Sensation XE, så i må meget gerne skrive om det fungerer på jeres Android. 🙂

Du kan installere gratis versionen her & købe versionen her

Jeg synes det fungerer så godt, at det er blevet sat på både de påbegyndte lister over de bedste gratis Android apps, samt de bedste Android betalings apps.

Tak til Mathias for info om at den også skal med på de bedste apps til din Android tablet.

(18) kommentarer
 1. Ja, der gik så lige 5 mdr. før jeg stødte på denne tråd! Nu er Swiftkeys installeret på min Optimus Black og det er til dato det bedste keyboard jeg har prøvet. Lidt ærgeligt at det i skrivende stund koster 22 kr. men når man først har prøvet det er det vanskeligt og gå tilbage til noget som er ringere… 8)

 2. Hahaha.. Havde kun læst den første mail og var på vej til at skrive WHAT THE…. 🙂 minder mig om at jeg skal have bestilt den ved Samsung… Men du kunne selvfølgelig også bare kigge forbi med den… Der er ikke så langt jo 🙂 er faktisk lidt lun på den….

 3. Munch, jeg kan ikke huske hvor, men har læst at de arbejder på et T9 tastatur 😉

  Kan fortælle, at den idag kan fås til kun 1 kr… og det passer mig glimrende, når jeg her en af dagene får en Nexus ind af døren 😀

 4. Jeg har hentet info fra mine sms ?
  Ved du noget om der med en opdatering måske ville komme tal tastatur (T9)

 5. Jeg har lige installeret det, må sige end til nu er jeg imponeret, selv om jeg fortrækker T9 der er som om mine fingere går sine egne vegne på sådan et tastatur, men den er sku god til at regne ud hvad jeg ville skrive 🙂

 6. Rigtigt godt tastatur – har lige købt det til Sensation XE – dog var prisen ikke 11 kroner som ovenstående artikel skriver, men 23 kr…..ikke fordi det får mig til at gå fra hus og hjem %:

 7. Indtil videre er det kun muligt at bruge et QWERTY tastatur, men det ser ud som om at der vil komme T9 i en update senere 🙂

 8. [quote name=”Hoj72″]Installerede det for et par dage siden. synesd sgu det er lækkert.[/quote]
  Må hellere tjekke det ud så 🙂

 9. [quote name=”mathiasjkenting”]Det at man kan splitte tastaturet op er guld værd på tablets[/quote]
  Cool…har tilføjet det i Eriksens artikel.

Skriv kommentar
account_circle
email