Bebop Drone – ny drone fra Parrot

thumb image001

Parrot har lanceret atter en drone der kan tage billeder af dig i fuld HD.

Parrot er ikke bare kendt for deres udstyr til biler, men også for deres droner og sidste år lancerede de et nyt community der i maj 2013 havde 66.000 brugere af AR. Dronen.

Nu er de så klar med næste generation af deres flyvende droner, og der er også denne gang tale om en quadrikopter (4 propeller), der denne gang lystrer på navnet parrot Bebop drone.

Den nye drone har et 14 MP kamera der i et felt på 180 grader kan tage stabile billeder grundet den indbyggede digitale billedstabillisering.

Det interessante for os med Android er at du via en gratis app kan styre Bebop Drone fra din smartphone, samt tage billeder og optage video mm.

image009

Længere nede kan du se en promo-video af det nye produkt der vil være tilgængeligt fra fjerede kvartal 2014 (pris er ikke fastlagt), og herunder er lidt uddrag fra pressemeddelsen.

image008

01.      Mother board (Parrot P7 dual core CPU og quad core GPU – 8Gb flash-hukommelse – samlet på en magnesiumplade der agerer som elektromagnetisk skjold og varmeapparat)

02.      Fisheye-objektiv (Seks optiske elementer – 14 megapixel sensor)

03.      Børstefri motorer

04.      Glasfiber-forstærket (15 %) ABS-konstruktion

05.      Tre-vingede propeller i polykarbonat med hurtigt demonteringssystem

06.      Inertiel måleenhed (GPS+Glonass+Galileo – treakslet accelerometer – treaklset gyroskop – treakslet magnetometer – tryksensor)


07.      Wi-fi MIMO-antenner (To dobbelt-sæt af keramiske antenner til 2,4 og 5 GHz)

08.      Vertikalt stabiliseringskamera (For hvert 16. millisekund bliver der taget et billede af jorden, som sammenlignes med det forrige for at fastsætte farten på Bebop Dronen)

Ultralyd sensor (Analyserer flyvehøjden op til otte meter)

09.      Skrog i EPP(Let at tage af og på og dermed at tilpasse til indendørs og udendørs flyvning – Beskytter propellerne mod potentielle stød. Kan fjernes for at mindske vindmodstanden)

10.     Støddæmpere

 

Parrot Bebop Drone er udstyret med et frontkamera med 14 megapixel « fisheye-objektiv », som optager video i full HD (1080p x 1920p) og streamer billeder af flyvningen direkte til skærmen på din smartphone eller tablet.

Piloten styrer nemt kameraets vinkel med sin tommelfinger direkte i pilotapp’en, og 180°-drejningen er fuldt elektronisk.

Takket være algoritmer udviklet af Parrots ingeniører kan Bebop Dronen drage fordel af et treakslet billedstabiliseringssystem, som sikrer en fast synsvinkel uafhængig af dronens hældning og bevægelse forårsaget af turbulens.

Kameraet på Parrot Bebop Drone er monteret på en konstruktion med støddæmpere i gummimateriale, som afbøder rystelser.

Billederne taget med Bebop Dronen bliver digtalt behandlet via Parrot P7 dual core-processoren, dens GPU (grafikprocessor) og den patenterede Image Signal Processor.

Motiverne fanges med stor præcision og skarphed og bliver gemt på Parrot Bebop Dronens 8GB flash-hukommelse.

Når dronen er landet, kan videoer (MP4-format) og billeder (JPEG- og DNG-formater) overføres til pilotens smartphone eller tablet eller en computer enten via wi-fi eller den indbyggede mikro-USB-indgang.

 

 

For at sikre optimal stabilisering af quadrikopteren, uden at gå på kompromis med manøvredygtigheden, integrerer Bebop Dronen data fra en hel række af sensorer:

 

o   Et treaklset accelerometer

o   Et treaklset gyroskop

o   Et treaklset magnetometer


o   Ultralyd der rækker op til otte meter

o   En tryksensor

o   Et vertikalt kamera

 

  • ·En MIMO wi-fi-forbindelse
  • ·Bebop Dronen har et indbygget GNSS-chipsæt, der forbinder GPS, GLONASS og GALILEO data. Bebop Dronen kan indstilles til autopilot og selv finde tilbage til startstedet.

Parrot Bebop Dronen er udstyret med fire wi-fi antenner, så den kan håndtere 2,4 GHz og 5 GHz frekvenser i MIMO-format (Multiple Inputs Multiple Outputs).

Wi-fi-forbindelsen bruger den nyeste wi-fi 801.11ac.

Piloten kan selv vælge sin ønskede frekvens – afhængig af netværksinterferens.

Bebop Dronen uploader automatisk data fra hver flyvning til Parrots cloud: “Pilot Academy”.

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email