Asus lancerer PadFone Infinity og Fonepad

Asus-Padfone-Infinity

MWC er i fuld gang, og Asus har introduceret verden for Asus PadFone Infinity og Asus Fonepad. Se højdepunkter fra lanceringen her. 

Fonepad er en Android tablet med en 7″ skærm…men det er også en telefon…jeps, en 7″ stor Android smartphone/tablet med en skærmopløsning på 1280 x 800 pixels, 16 GB intern hukommelse, og Android 4,1 Jelly Bean.

Som sådan er der ikke noget nyt under solen her, da f.eks Samsungs Galaxy Tab 7,7 også både er en telefon og en tablet, der er blot ikke reklameret for det.

Asus lancerede også PadFone Infinity (se billedet øverst i artiklen), en Android smartphone og en tablet, som du så kan sætte sammen og bruge på samme måde som du måske kender fra Asus PadFone.

Asus har ikke sparet på specifikationerne denne gang, og smartphonen kommer med en 5″ fuld HD skærm, en 1,7 GHz quadcore processor, 2 GB RAM, et 13 MP kamera, og henholdsvis enten 32 eller 64 GB intern hukommelse.

Tabletten, som også fungerer som dock, har en 10,1″ skærm med en opløsning på 1920 x 1080 pixels.

PadFone Infinity kommer med Android 4,2.

Du kan se højdepunkterne fra lanceringen herunder:

 

(3) kommentarer
  1. Jeg er selv ejer af en Fonepad, og jeg er smask forelsket i designet! Jeg synes simpelthen Asus generelt designer flotte telefoner, computere, tablets osv, og Fonepad er ingen undtagelse. Derudover er den også billig! Og den fungere bare som den skal – nemlig upåklageligt. Det er dejligt, at der fås en lille, smart og billig tablet, som bare virker. Den kan kun anbefales.

Skriv kommentar
account_circle
email