Apple`s nye kort-tjeneste bruger Google Maps

Grundet en nok for tidlig launch, kan Apple ikke undvære Google Maps endnu.

Hvis i har fulgt lidt med i diverse medier er i bekendt med lanceringen af den nye iPhone 5, samt de problemer det nye IOS 6 har bragt med sig. I kender det måske selv fra tidligere opdateringer, som feks da Samsung Galaxy S 2 fik Ice Cream Sandwich, det er ikke altid at det fungerer lige godt.

I det her tilfælde må man som Androide sige, at det kører perfekt. Brugere af Apple Maps bliver nemlig dirrigeret videre til Google maps hvis de f.eks deler en lokation/adresse via SMS, mail, eller facebook, og når de så alligevel er der kan de jo se hvor godt det hele bare kører (nogen gange ihvertfald).

Eksempel:

Jeg sidder med min nye iPhone 5 og skal bruge Apple Maps til navigation,og vil dele min adresse med med en anden bruger.

Jeg sender en mail med et link til adressen, og når modtageren klikker på linket i mailen eller SMS`en, er det Google Maps der bliver brugt. Apple omdirrigerer simpelthen deres Apple Map link til Google Maps.

Selvfølgelig er det ærgeligt for Apple`s brugere, men på den anden side skal de da være mere end velkomne ovre ved os…..

Apple har fået meget kritik for kort-tjenesten, og samtidig må de finde sig i at Samsungs humoristiske sans også går dem på klingen med både bannere og sjove reklame-videoer.

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email