APPetizer – find mad på Roskilde Festival

Skal du på Roskilde Festival er APPetizer app`en et must have til den sultne festivalsgænger.

APPetizer giver dig et overblik over de omkring 120 mad og spisesteder på årets Roskilde Festival og du kan sågar finde mad alt efter om du har tømmermænd eller ikke gider gå særlig langt.

Google-Play-Download-ikon-A

Når maven knurrer, kan det være svært lige at huske, hvor man så den lækre burger eller asiatiske nudelsalat, som kroppen nu desperat hungrer efter. Men der er heldigvis hjælp at hente i Roskilde Festivals opdaterede mad-app ’APPetizer’, der guider festivaldeltagerne sikkert gennem festivalens ca. 120 mad- og drikkeboder.

Årets mad-app over Roskilde Festivals godt 120 mad- og drikkeboder, APPetizer, kan nu downloades til både iPhone og Android. APPetizer er udstyret med et praktisk kort over alle festivalens boder, og den giver mulighed for at søge efter særlige boder. APPetizer har desuden som noget nyt fået tilføjet funktionen Feed me, som giver mulighed for at finde mad ud fra en række forskellige kriterier så som tømmermandsmad og afstand.

Som noget nyt i år, giver APPetizer også en nem og overskuelig oversigt over alle de spændende madevents, som foregår i løbet af festivalen. For eksempel Madkulturens FoodJam, der foregår alle dage frem til søndag eller Roskilde mesterskaberne i festivalGRØD, der foregår onsdag d. 3. juli.
APPetizer består i hovedtræk af fire praktiske elementer:

Beskrivelse af boderne
Detaljer om hver bod inklusiv madtype, bedømmelse og beliggenhed. Her kan man også bedømme egne madoplevelser.

Kort
Giver et hurtigt overblik over boderne og hvor man befinder sig på på Roskilde Festivals officielle kort.

Food Finder
Hvis sulten trænger sulten sig på og man er tvivl om, hvilken madbod, der matcher ens ’cravings’, så kan med funktionen Food Finder lede efter lige præcis den madbod, der matcher ens madkriterier. Man kan også se madbodens fulde menu.

Events
Funktionen events giver et overblik over, hvilke mad-relaterede events der finder sted under festivalen.

Appetizer-Android-app

 

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email