Appbrain laver Android market statitsik

  Appbrain har fået en ny idè, og det er fed en af slagsen. Nu laver de nemlig statistik over nogle forskellige ting, som hvor mange apps der er på Android market osv.

Jeg var vist nok det eneste danske medie der nævnte at Google havde ødelagt det for Appbrain, da de opdaterede Android market i November 2010. Dette undrede mig gevaldigt på det tidspunkt, og det har altid undret mig at de danske mobil nyheds-sites ikke kunne finde ud af at smide et link når de skrev om en app da Appbrain har været web-baseret i et helt år nu. Udover det så er Appbrain bare bedre end Android market, da mulighederne er så meget større. Jeg tænker det har noget at gøre med at de store nyheds-sites ikke vil/tør linke til et ikke officielt Android market.

Nok om det for nu. Appbrain har selvfølgelig mistet nogle kunder i biksen da Google åbnede det web-baserede Android market. Det har åbenbart fået dem til at sætte deres kloge hjerner i blød….og nu har de så lanceret en statistik-tjeneste. Lige nu er der 148807 Android apps tilgængelige på Market, og Samsung Galaxy S er den telefon flest Appbrain brugere er i besiddelse af. Det og meget mere kan du tjekke ud på deres side. Jeg bruger selv Appbrain, da jeg synes at for det første er der flere muligheder. Hvis ikke du kender Appbrain market sync, hvor du kan installere apps direkte via din bærbare, så hent den her på siden.

Skriv kommentar
account_circle
email