Anmeldelse af HTC EVO 3D

HTC EVO 3D test og specifikationer:

 • 4,3″ SLCD skærm med en opløsning på 540 x 960 qHD.
 • 1,2 GHz dual-core processor.
 • 2 x 5MP kameraer til optagelse i 3D.
 • Intern hukommelse: 1 GB.
 • RAM: 1 GB.
 • Android Gingerbread.
 • HTC Sense 3,0.
 • Batteri på 1730 mAH.
 • Bluetooth 3,0.
 • DLNA.
 • Vægt: 170 g med batteri.

Udseende:HTC_EVO_3D_1

Det allerførste du lægger mærke til når du hiver HTC EVO 3D ud af kassen, er kameraknappen på højre side af telefonen. Den ligner en stor vorte og det er nok en smagssag om man kan lide den eller ej…men jeg kan ikke. Selvom den er nem at ramme, så er jeg mere til den der sidder på PRADA Phone by LG 3,0. Ved siden af den store runde udløser er en switcher, så du kan slå 3D til/fra. Den store udløserknap er dog meget behændig når der skal tages billeder.

Som i kan se på billedet til højre, så har HTC EVO 3D et lidt specielt udseende, og mine tanker bliver ledet hen imod min anmeldelse af HTC Incredible S, der også havde et nytænkende design.

Kameraet fylder meget, og du er nødt til at tørre det af hver gang du skal bruge det på grund af fedtfingre.

Selveste rammen er i aluminium, og bagbeklædningen er desværre et tyndt stykke plastik, dog med lidt mere tykkelse end det der sad på Samsung Galaxy S 2.

På venstre side har HTC placeret micro USB porten til strøm og filoverførsel. Både på HTC Wildfire S og HTC Sensation sad porten nederst på mobilen. Nu sidder den øverst og af en eller anden grund er dette ikke lige så handy…for mig om ikke andet.

Volumen er placeret på højre side af HTC EVO 3D, de kræver lidt finfølelse at finde når den ligger i lommen. Nu når vi er ved lommen, så har i tanke at den vejer 170 gram og det er ikke ligefrem den tyndeste smartphone på markedet.

Under skærmen har vi touch-knapperne, og over skærmen en højtaler.

Tryk for at forstørre

HTC_EVO_3D_tndsluk HTC_EVO_3D_kameraknapper
HTC_EVO_3D_touch HTC_EVO_3D_USB_port

 

Bras eller……

Når du holder HTC EVO 3D i hånden, virker den ret solid som før skrevet. Ligesom vi så det på HTC Sensation, så er det “klik” systemet HTC har benyttet sig af igen. Du lægger ligesom mobilen ned i bagbeklædningen og klikker den på plads. Det fungerer rigtig godt, men umiddelbart virker HTC Sensation som om at den ikke ville klikke sig løs så nemt som HTC EVO 3D, hvis man f.eks tabte dem.

Jeg vil gerne have tunge Android mobiler, og når jeg sidder med min Samsung Galaxy S 2 i den ene hånd, og HTC EVO 3D i den anden, så virker Galaxy S 2 som noget billigt bras.

Når man banker let bagpå kan man høre kameraet rasle.

Hvis jeg skulle sammenligne med min HTC Desire HD, så er DHD stadigvæk den mest kompakte og solide Android mobil ever. HTC EVO 3D kommer dog godt efter det, og du har klart fornemmelsen af en kvalitestsmobil når du står med den i dine hænder.

Skærmen:

Opløsningen gør at skærmen er ret så lækker. Desværre bliver AppsAndroid.dk en anelse skæv i smilet netop på grund af den højer opløsning når man bruger mobilversionen. HTC EVO 3D kommer med en SLCD skærm. SLCD er som sådan efter min mening en udmærket skærmtype, den er bare ikke særlig god udenfor sat op imod f.eks Amoled. Fordelen er at farverne bliver gengivet meget naturlige på en SLCD. Sat på 50% lysstyrke kører det bare derudaf, også udenfor til mine øjne.

Læs også: Skærmtest imellem Samoled Plus, LCD, SLCD, og Amoled.

Skærmen er meget berøringsfølsom, og meget ala at sidde med HTC Sensation i hånden.

På billederne nedenunder fra venstre: HTC Desire (Amoled) – HTC EVO 3D (SLCD) – HTC Desire HD (LCD).

Tryk for at forstørre

HTC_EVO_3D_skrmtest_a HTC_EVO_3D_skrmtest_b
HTC_EVO_3D_skrmtest_c HTC_EVO_3D_skrmtest_d

 

Efter at HTC i HTC Sense 3,0 er gået over til at man ikke scroller igennem sine startskærme mere, skal du bruge et aldmindeligt billede som baggrund. Før bevægede HTC`s baggrunde sig når man scrollede, nu er animationen lidt ligesom en karussel der drejer rundt. Igen, se testen af HTC Sensation der minder utrolig meget om HTC EVO 3D.

Jeg er meget tilfreds med skærmen, og alle ikoner står knivskarpt.

Skriv kommentar
account_circle
email