Angry Birds Transformers til Android er klar til download

thumb angry-birds-transformers

Angry Birds Transformers til Android kan hentes via Google Play. 

Angry Birds spillene der består af både de originale slyngespil, samt racerspil og teksniske spil, kendes af både børn og voksne og de fleste af jer har sikkert på et eller andet tidspunkt i jeres liv stiftet bekendskab med de vrede fugle.

Det er ikke lang tid siden at Rovio, udviklerne bag Angry Birds, lancerede et anderledes slags Angry Birds spil kaldet Bella, og nu udvider de atter deres portefølje af spil til Android med endnu et spil, der ligesom Angry Birds Star Wars også er bygget på en populær filmatisering.

 – Marvel: Contest of champions tips

Denne gang er Transformers der står for skud og med slangebøssen pakket godt væk i lommen skal Autobirds kæmpe imod Deceptihogs alt imens der bliver løbet og løst puzzlegåder.

 – Pixel Gun 3D weapon reviews

Der er altså ikke tale om et traditionelt Angry Birds spil, men et runnerspil hvor man både (ifølge sønnike) møder Bumblebee og Optimus Prime mm.

 – Marvel Contest of Champions Doctor Strange

Figurerne i spillet kan selvfølgelig forvandle sig til både robotter og køretøjer og har som sædvanlig deres helt egne specielle evner.

Spillet kan hentes gratis via Google Play og bemærk at der er mulighed for in-app køb i spillet (det er sådan Rovio tjener deres penge).

 

Skriv kommentar
account_circle
email