Angry birds: Rio. 15 skjulte baner.

 Hvis du er en Angry Birds fan ligesom mig, så vil denne nyhed nok falde i din smag.

 

 

Hvis du ligesom mig har gennemført stort set alt hvad der kan gennemføres i Angry Birds, så fortvivl ikke længere over mangel på tøndetidsfordriv.

Om det er på tønden, i sofaen, eller på kontorstolen, så er det næsten altid værd, at bruge 5 min. på Angry Birds. Det er bare lidt ærgeligt, hvis man har gennemført alle banerne—- Men fortvivl ej! Dette er et lille simpelt tip, hvorpå man kan skaffe sig en gang gratis tøndetidsfordriv. Sådan her gør du:

Grib din Android enhed, og gå ind på Beach Volley delen i Angry Birds: Rio. Du går nu ind på anden side og bane 13 ( det vil sige, at du er på 6-13).

Når du kommer ind på banen, så er fuglene oppe på en bakke. Du skal nu have en af fuglene ned under bakken. Det gør du bedst, ved at skyde fuglen ned i jorden så den triller ned. Når den triller under bakken popper der lige pludselig en gylden Beach volleyball frem, som den triller hen óg tager, så kommer trompeterne, ligesom når du finder en anden gylden “ting”. Nu går du ud af banen, og så har du de 15 nye levels.

 

Nu går du så ud i menuen, og ser det lige pludselig sådan her ud:

device-2011-08-18-220330 

Du bladrer simpelthen bare en gang til højre, og så har du 15 nye baner.

De er ret svære, så held og lykke! Hvis i har nogen problemer eller spørgsmål, så bare skriv i kommentarerne.

 

(11) kommentarer
  1. Madsgluud: du kan bare tilføje til artiklen..det er ikke alle som læser kommentarerne nemlig. Bare tryk på ikonet øverst oppe.

      1. haha. Ventede bare på, at der var nogen der sagde det 😉

        Det er en fejl, når man finder Golden Beach volley. Men det er da lidt blæret alligevel, hehe.

Skriv kommentar
account_circle
email