Nu bliver det nemmere at oprette nye emner i Androidernes forum via Tapatalk

thumb tapatalk-update

Tapatalk til Android kan opdateres.

Har du haft brug for hjælp til din Android smartphone, tablet, smartwatch, eller har du haft problemer med en app, eller blot ville tippe til et godt spil, så har du muligvis været en tur forbi vores Android forum.

Forummet hedder “Androidernes forum” og navnet kommer af, at firmaet der ståg bagved AppsAndroid.dk hedder Androiderne.dk.

I forummet kan du få hjælp til alt fra Samsung mobiler, smartwatch, og tablets mm, Sony smartphones og tablets, smartwatch mm, samt har vi også et Android apps og spil forum, og et Chromecast forum.

Du kan se alle kategorier på forsiden af Androidernes forum.

Tapatalk kan opdateres

Tapatalk er en gratis forum-app som du kan hente og installere via Google Play, for derefter at tilgå vores forum via denne. Tapatalk giver rigtig mange muligheder, og selvom vores forum er fuldt ud optimeret til både smartphones og tablets, så er det noget mere lækkert at bruge forummet via Tapatalk der med den nye opdatering er endnu mere lækker.

Opdateringen bringer nemlig en rund “opret emne” knap med sig som vi kender fra Android Lollipop, og det er nu muligt hurtigt at oprette nye spørgsmål uanset hvor du er henne i forummet via Tapatalk.

Efter at du har valgt at oprette et nyt emne har du mulighed for (se billedet herunder) at vælge hvilken kategori emnet skal placeres i, og du kan publicere emnet med det samme.

For at bruge Androidernes forum i Tapatalk kræves der at du har en konto til vores forum og du kan oprette en konto her. Første gang du starter Tapatalk skal du oprette en konto til Tapatalk også.

Du finder vores forum her.

tapatalk-androidernes-forum

Skriv kommentar
account_circle
email